reconnective healing ervaringen

Ervaringen!

Onderstaande mooie en zeer bijzondere Reconnective Healing ervaring is, met toestemming van client &  de gecertifeeceercde RH beoefenaar,  gedeeld. (Ika Sulistiyowati, Japan)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=219936785663999&id=100029430378576
                          ****
Philippe (Frankrijk) is 16 jaar oud en heeft een genetische afwijking.
https://youtu.be/oxXmt7FZUso
                         ****
Christine had  in 1992 een ongeluk en kon haar beide arm niet meer echt omhoog krijgen.
https://youtu.be/m-cr5mSu4TI
                         ****
Eric heeft een zeldzame genetische aandoening die het Mowat-Wilson-syndroom wordt genoemd...
Zijn bewegingen zijn moeilijk te controleren, en hij heeft algemene coördinatieproblemen gehad en valt veel.

https://resource-yourself.com/my-reconnective-healing-miracle

Persoonlijke ervaringen

Diverse ervaringen van mensen die een reconnective healing hebben ontvangen

28 augustus 2020

Ik ben nog een beetje beduusd van het effect van de Reconnective healing die ik vandaag dankzij Carla heb mogen ondergaan.

 

Ik kwam zonder duidelijke verwachting of voorkennis over wat er te gebeuren stond. Ik kwam als ‘tegen een burn-out aanschurende’ wetenschapper die helemaal was vastgelopen in haar hoofd. Die eerder van haar coach had gehoord dat goed zou zijn om wat losser te komen uit haar hoofd, beter met haar lichaam in contact te treden, en meer op haar intuitie te vertrouwen. Het klonk voor mij als abacadabra. Maar het heeft me zeker gestimuleerd om open te staan voor deze bijzondere ervaring.

 

De intensiteit van deze ervaring met Reconnective healing heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Ik voelde vrijwel meteen een duidelijke aanwezigheid van energie, ging langzamer en dieper ademen, voelde een pulserend kloppen in verschillende delen van mijn hoofd, die overgingen in meer subtiele prikkelingen op steeds verschillende plekken. Pas aan het einde van de sessie voelde ik dat de energie langzaam van mijn hoofd naar beneden verschoof, uiteindelijk tot aan mijn voeten. Heel bizar. Het voelt alsof ik een diepe meditatie heb ondergaan, zonder daar zelf ook ooit echt mee geoefend te hebben. Ik ben nu net weer een uurtje thuis, en zit nog helemaal in een roes.

 

De sessie met Carla heeft mij laten ervaren hoe het voelt om mijn constante stroom aan gedachten en ideeën op een lager pitje te zetten. Ik hoop dat ik hierdoor nog meer kan gaan vertrouwen op mijn intuïtie, waardoor ik meer ontspannen door het leven kan gaan.

 

Dank je wel, Carla!!!

Marjolein

Update  30 augustus 2020

"Ik geniet nog steeds van de effecten en mooie inzichten die ik op heb mogen doen dit weekend. Ik voel me langzaam weer echt in contact komen met mezelf en de mensen om me heen. 
Heel erg bedankt! 

En dit is al een resultaat na 1 sessie van een uur!


***********************************************************************************************************
29 juli 2020

Ha Carla,

Meteen maar even opgeschreven!

Ik laat je weten als ik duidelijke verandering in de pijn ga ervaren.

Hoe dan ook was het een mooie en prettige ervaring, 


Reis

Dat was een bijzondere en prettige ervaring, als een soort energetische film in sensaties en beelden. Een reis door mijn lichaam. Het leek of alle pijnplekken zich een voor een kenbaar maakten. Ik voelde de energie duidelijk gaan stromen. Soms koud, soms warm en steeds meer ontspanning. Zware armen na afloop, een goed teken!

Dankjewel!


Helen 


***********************************************************************************************************

10-07-2020
Dit is een ervaring bij mijzelf.
Ik had vanmorgen heel hard de zijkant van m ijn knie gestoten. Helaas had ik de rest van de dag geen tijd om er ijs op te leggen. 's Avonds begon het dik en stijf te worden en was behoorlijk pijnlijk als ik stil had gezeten. Zelfs de plek van het stoten gloeide.
Ik heb mezelf ongeveer 10 of 15 minuten een heling gegeven en een uurtje later had ik er bijn geen last  meer van. Het is nog een gevoelig als ik het aanraak of beweeg, maar het gloeien en de zwelling is weg.
De volgende ochtend was het , als ik de plek aanraakte nog wel gevoelig, maar geen stijfheid meer. Ik ben iemand die vrij snel blauwe plekken heeft,maar mijn knie is niet blauw geworden!

Vorig jaar zomer, heb ik een keer een ijzeren verrekijker op mijn grote teen laten vallen, wat echt zeer pijnlijk was. Een pijn waar de tranen van in je ogen springen ;-)
ik ben meteen aan de slag gegaan met de energie en ook hier had ik maar 10 of 15 minuten nodig om de heling te versnellen. Pijn was snel weg en ook hier geen blauwe teen overgehouden...
Ik ben elke keer weer verbaasd  hoe snel en effectief reconnective healing kan werken.

***********************************************************************************************************

 1-7-2020
Een jonge mevrouw met erge PTSS klachten!
Het was zo erg dat ze inmiddels meerdere keren per week in een hoekje op de grond weggedoken zat als ze weer een zeer pittige paniek aanval kreeg. 
Het was op een dag zo erg dat haar ouders haar toch maar naar een klieniek hadden gebracht omdat ze niet meer wisten wat ze moesten doen en hoe haar te helpen
Dat dat ook niet de oplossing was, kwamen ze in de loop van dit proces achter....
Ze sliep ook bijna niet meer i.v.m de nachtmerries die ze had.
Omdat reizen voor haar lastig was, ben ik een keer naar haar toegegaan en de opvolgende sessies heb ik op afstand gegeven.  Totaal heeft ze vier sessies gehad en ongeveer twee weken later was ze van al haar paniek aanvallen en nachtmerries af. 
Het is wel iemand die een doorzetter is, dus dat zal er vast aan meegeholpen hebben.
Ze heeft helaas ook nog taaislijmziekte  en stond op de lijst voor een nieuw medicijn. Het verdwijnen van haar aanvallen liepen paralel met haar nieuwe medicatie. Nu ben ik geen arts, maar deze medicijen kunnen niet (alleen) de reden zijn  at haar PTSS is nu weg...


***********************************************************************************************************

11-01-2020

Vandaag heb ik voor het eerst een Reconnective healing sessie mogen mee maken.

Ik lag erg ontspannen, op een bed, en voelde verschillende dingen door mijn lichaam gaan en ik voelde ook dat mijn handen en mijn oogleden aan het schokken waren.

Ik voelde pijn in mijn onderrug en ik voelde ook dat er energie naar plekken gingen waar ik medische klachten heb.

Na 45 minuten voelde ik mij erg goed en lekker in mijn vel zitten en later op de avond voelde alles nog steeds goed.

De volgende ochtend voelde ik wat spierpijn in mijn onderrug, maar dat hoorde er bij. Ik heb ook begrepen om veel water te drinken.


(de cliënte had wat last van haar rug toen ze bij me kwam en tijdens de sessie voelde ze de pijn naar een ander plaats in haar rug gaan. De volgende dag had ze wat spierpijn op de plek waar ze de rugpijn had, dat ging snel weer weg.)


18-08-2020

Vandaag de tweede sessie gehad en dat gaat al weer wat beter ik voelde de energie weer naar bepaalde plekken stromen en dat voelde zo goed. Ik voel mij erg goed door deze sessies.



25-01-2020
Vandaag de derde sessie gehad en die voelde zeer goed. Ik voelde dat er aan mijn benen en voeten werd “getrokken” en ik voelde in mijn keel dat ik veel moest slikken en ik werd “opgetild” en dit voelde zo goed.
Ik raad het iedereen aan om dit is mee te maken want het is en voelt zo goed.
Bedankt voor de sessies.


01-02-2020

Ik heb vandaag voor het eerst gezien, bij mijn moeder, hoe zo’n Reconnective Healing gaat en dat was zo mooi om te zien en ook indrukwekkend!

M.V.

***********************************************************************************************************

Bericht via website:   Aanbeveling!

Met Recht een aanbeveling!
Reconnective healing breng lichaam en geest in balans.
Ondanks dat ik zelf jaren van ervaring heb met reiki, shiatsu, aikido en qi gong, toch kwam ik zelf niet bij sommige blokkades/knelpunten.
Door de healing via Carla kwam er openheid en ontspanning van een oud beheersing drama & trauma , waarvan ik dacht dat ik deze al geheeld had.
Niet alleen bemerkte ik fysieke ontspanning in nek en schouder, tevens waren daar de spontane inzichten wat me tegenhoud.   
Deze Vorm van Healing is aan te raden en geeft extra steun en inzicht. het heeft mij nieuwsgierig gemaakt om hier verder in te duiken.. 
Dank je Carla voor deze eye opener, het blijkt maar weer dat we samen meer kunnen, dan alleen.

Richard .J. (26-09-2019)
**********************************************************************************************************


Lieve Carla
Ik voelde heel veel energie stromen en er was een tinteling in mijn handen, die werden bloed heet.
Toen ik mijn ogen dicht deed kreeg ik een tinteling door mijn hele lichaam.
Mijn handen werden als maar heter en de stroom met energie ging mijn lichaam door.
Langzaam van mijn hoofd naar, hals, nek en borst. Daarna mijn armen en buik, daar bleef het even hangen en ging toen verder naar beneden naar mijn benen ,kuiten en voeten
Dit bleef een poos voortduren.
Voelde de stroom gaan door mijn lichaam. Soms stopte het even waar wat meer energie nodig was
Mijn ogen had ik geen controle over die gingen maar heen en weer en mijn vingers bewogen ook doordat ze zo heet waren, alsof ze in de brand stonden. 
Dit kon ik niet stil houden, net als mijn benen, moest soms verzitten 
Daarna was het er alsof een stoffer aan de binnenkant van mijn lichaam ging en alles schoon veegde wat de energie losgemaakt had.
Mijn hart werd open gemaakt als een deurtje en er kwam veel licht in.
Wat een bevrijdend gevoel was dat, heerlijk. 
Ik hoorde zeggen nu is de energie weer aangevuld ,nog heel eventjes
Toch bleef het even voort duren totdat ik de energie wat minder voelde worden en jij me zachtjes aanraakte.
Ik deed mijn ogen open, voelde me heerlijk opgeladen en vrij.

Dank je wel voor deze healing
Marianne S.
*******************************************************************************************

Enige tijd geleden mocht ik een healing op afstand ontvangen van Carla. 
Na een moeilijke periode in mijn leven had ik veel moeite met loslaten en ontspannen.

Nadat de healing begon was ik nog flink gespannen, maar na een korte tijd kwam er een rust over me heen, een erg welkome rust! 
Naarmate de tijd vorderde kwam ik steeds verder in een staat van ontspanning. 
Ik voelde een lichte tinteling in mijn handen en voeten, geen onprettig gevoel. 
Ik zweefde tussen wakker en slapen. Mijn gedachten compleet leeg, heerlijk.
Mijn zoon zat in de kamer naast mij met zijn computerspel te spelen. Normaal erger is me dood aan die geluiden, maar nu niet!

Na ongeveer 25 minuten voelde ik het tintelende gevoel afnemen en bleef de rust over. 
Ik werd langzaam wat alerter, wat aangaf dat er een eind was gekomen aan de healing.
Na de healing voelde ik me verfrist en opgeladen. En dat gevoel had ik in lange tijd niet meer gehad.

Bedankt Carla voor deze ervaring.

Norma P.

*******************************************************************************************

In juli (2018) had ik het genoegen een korte healing door Carla te ervaren.

Het begon dat ze haar hand boven die van mij, die ik op de leuning van de stoel had. Niet erop maar stukje erboven, ze hield haar hand gewoon stil.

Na, ik schat zo,n 30 seconden, begon ik een lichte tinteling in mijn vingers te krijgen.

Het begon heel licht maar werd snel sterker. Het gevoel dat je krijgt wanneer je hand

"in slaap"is geweest.

Het ging vanuit mijn vingers door tot mijn hele hand. Carla hield haar hand boven mijn rechter en daar voelde ik het ook.

Na een paar minuten haalde Carla haar hand weg en gaf aan een stapje verder te gaan.

Ze verzocht mij mijn ogen dicht te doen zodat ik helemaal kon gaan ontspannen en het ervaren.

Ik voelde eerst weer een lichte tinteling in mijn vingers wat snel door mijn hand trok.

De juiste volgorde weet ik mij niet meer te herinneren maar ik kreeg tintelingen in mijn hand, licht door mijn arm, in mijn tenen, voet en vandaaruit door mijn been en een soort dof gevoel in mijn hals en rechter kant hoofd.

Alles aan mijn rechter kant, links heb ik het heel licht een beetje door mijn vingers en tenen gevoeld.

Na een aantal minuten ( zo,n 10 dacht ik ) mocht ik mijn ogen weer open doen.

Carla stond toen een paar meter bij mij vandaan in de andere kamer, tijdens de healing is ze dus steeds verder bij mij vandaan gelopen terwijl de energie tussen ons toch zijn weg wist te vinden.

Na afloop had ik een heel ontspannen gevoel in mijn lichaam wat nog een poosje bleef aanhouden

Carla bedankt voor deze heel bijzondere ervaring en ik kan het anderen zeker aanraden


 Thea de H.
*******************************************************************************************


Mijn 8 jarige kat Samira had een operatie gehad aan zijn bovenkaak. Daar zat een tumor die verwijderd moest worden.
Toen ik haar weer thuis had lag ze 's avonds op mijn schoot te slapen en heb haar een healing gegeven. Na  zo'n 10 , minuten denk ik, zag en voelde ik haar heel diep ontspannen en haar ademhaling werd ook heel erg rusig. Zelfs zo rustig dat ik er een beetje van schrok en een moment dacht dat ze haar laatste adem had uitgeblazen. 
Gelukkig was die niet het geval. Nog geen 5 dagen later was de wond helemaal genezen en zag je er niks meer van.

Helaas heb ik haar 2 maanden toch moeten laten inslapen, maar het schijnt dat dieren in dit stadium van hun leven, minder pijn en stress hebben als je ze een healing geeft.  
Deze ervaring was dus met mijn eigen kat.

Een week na het overlijden van mijn kat, had ik de kat van een van mijn dochters te logeren. 
Niet dat er iets mis was met deze kat, maar wilde gewoon een healing geven.
Hier gebeurde dus precies het zelfde :-)  
De kat lag op mijn schoot te slapen en na ongeveer 10 of 15 min. voelde ik deze kat ook echt helemaal ontspannen tot het punt dat ik ook haar echt even een paar keer moest aanraken, zodat ze haar kop even optilde, om te controleren of ze nog wel leefde.
*******************************************************************************************

Ik heb nu al een paar keer een healing van Carla mogen ontvangen en ik vind het steeds weer zo'n mooie en bijzondere ervaring!
Je voelt letterlijk de rust en kalmte je lichaam binnenstromen, waardoor de behandelde plek kan gaan tintelen en/of heel warm wordt, en eventuele pijn wegtrekken. Zeer zeker de moeite van het proberen waard!
Dank je wel, Carla!
Miranda v/d M.
*******************************************************************************************

Lieve Carla. 
Ik zag je oproep op fb en besloot te reageren. Ik ben zelf healer maar ik geef mezelf nauwelijks de kans om naar een healer te gaan en te ervaren hoe het is. Ik had het erg nodig zo vlak voor mijn vakantie. Toen ik zo lag met een deken over me heen voelde ik vanaf mijn voeten tot mijn hoofd de energie stromen en dat voelde als een aangename tinteling. Bij mijn nek voelde het alsof de energie stopte en ik daar extra healing kreeg. Nadat het rustig verder stroomde voelde het alsof er een blokkade geheald was. Het voelde alsof er een brok in mijn keel was opgelost die er al vele jaren zat. Het voelde bevrijdend en opgeruimd. Verder naar mijn buik en rug daar stroomde het fijn en het voelde erg warm aan. Bij mijn handen werd het in eerste instantie heel heet later ijskoud. Mijn ogen had ik grotendeels gesloten maar nieuwsgierig als ik was keek ik toch af en toe hoe Carla het deed. Ik had geen controle over mijn ogen en voelde ze heel warm worden. Op dat moment zelf niet echt last van gehad maar na de healing besefte ik wel dat ik veel geknipperd had. Ook daar heeft healing plaatsgevonden. Mijn voeten en benen kregen ook veel energie. Ik voelde het daar heerlijk stromen. De hele dag zijn ze warm gebleven. Het was een heerlijke ervaring en kan het van harte aanbevelen. 
Bedankt voor deze fijne ervaring. 
Liefs Wendy
*******************************************************************************************