Reconnective Healing voor atleten

SPORT PRESTATIES VERBETEREN d.m.v. RECONNECTIEVE HEALING!


Atleten en top sporters worden meestal gezien als het toppunt van een goede gezondheid.
Het is een feit dat door vele jaren van grote inspanningen in de sport, atleten fysiek, psychologisch en emotioneel onder enorme druk kunnen komen te staan.
 
Atleten en top sporters lijden vaak mentaal omdat ze regelmatig, of veel, blessures oplopen.
Gedurende jaren van uitputtende training en competitie, zullen atleten dus herhaaldelijk extra druk uitoefenen op reeds verzwakte delen van hun lichaam.
Dus het dus niet ongebruikelijk dat ze een redelijke daling van hun energieniveau kunnen ervaren. Dit kan ernstige en zelfs schadelijke gevolgen hebben voor hun gezondheid.
Reconnective Healing heeft in de loop der jaren, inmiddels 26, effectieve en nuttige hulp aan sporters geboden omdat het een holistische kijk op het lichaam heeft.
Er worden tijdens een, of meerdere, sessie een reeks veranderingen in het organisme in gang zet, waarbij de meest gunstige reeks curatieve middelen voor elke persoon afzonderlijk wordt toegepast.

Na lange en soms zeer pijnlijke medische behandelingen, die soms ook tot mislukking leiden, worden chirurgische operaties dan als enige oplossing of redmiddel gepresenteerd.
Een Reconnective Healing behandelaar raad sporters vaak aan om eerst nog eens op een andere, holistische manier, het genezingsproces te starten voordat ze onder het mes gaan.
Reconnective Healing is altijd 100% veilig en pijnloos.
In het geval dat een operatie toch echt onvermijdelijk blijkt te zijn zal het genezingsproces, dat door een R.H. sessies wordt geïnitieerd, alleen al nuttig zijn om een beter postoperatief resultaat en gemakkelijker en sneller herstel te bereiken!

Wanneer het lichaam tijdens een sessie hogere frequentie bereikt, slaagt het erin om trauma's, ontstekingen, verwondingen, verrekkingen of schokken zelf te overwinnen.
Zodra de vibratie van de energie wordt verhoogd en de stroom ervan verbetert, begint het lichaam snel en grotendeels pijnloos te genezen.
Een cliënt loopt op geen enkel moment tijdens dit proces risico, terwijl de uitkomst ervan misschien volledig en met vrij snel herstel kan zijn. Dus het resultaat kan mogelijk zelfs veel beter zijn dan waarop men had gehoopt.

De frequenties die geactiveerd worden bij een Reconnectieve Healing sessie, zijn er altijd op gericht om ons hoogste potentieel te realiseren. 
Dus zelfs de atleten die in uitstekende conditie zijn, krijgen nieuwe kracht en uithoudingsvermogen en bereiken daardoor betere resultaten. 

Atleten zijn altijd zeer toegewijd en wereldwijd groeit aantal atleten dat van R.H. sessies gebruik willen maken.
Atleten worden zich, tegenwoordig, meer en meer bewust van hun eigen energielichaam.
Tijdens trainingen leren atleten heel veel over zich zelf, vooral dat ze goed naar hun lichaam moeten luisteren.
Ze weten precies hoe het voelt wanneer hun energie wordt geactiveerd en hoe hun lichaam werkt wanneer het borrelt van energie. Maar ze leren uiteraard ook heel goed aan voelen wanneer dat niet het geval is.
 Om deze reden, en ook door andere vormen van alternatieve geneeskunde, wenden sporters zich de laatste jaren steeds meer tot alternatieve vormen van genezing.
Reconnectieve Healing is daar dus een van.

Men hoeft echt niet gewond of ziek te zijn om gebruik te maken  van Reconnectieve Healing  sessies
om wilskracht, uithoudingsvermogen, kalmte, mentale en fysieke kracht, concentratie, coördinatie en andere waardevolle vaardigheden te verbeteren. Deze sessies zijn voor iedereen geschikt.

Resultaten:
De effecten van de Reconnective Healing op de atleten en hun energieniveau waren "enorm significant", aldus Dr Korotkov. (adjunct-directeur van het Federaal Instituut voor Fysische Cultuur van Sint-Petersburg)
Elk van de atleten en testpersonen ervoer een significante verhoging van hun energieniveau, met een gemiddelde toename van 22% of meer. De atleten meldden dat ze de frequenties en de voordelen die ze in hun lichaam hadden, duidelijk konden voelen.
Een atleet met een recent gebroken beenblessure, die alleen met moeite en op krukken kon lopen, was in staat om na het experiment van twee sessies, van de tafel te komen en zelfstandig te lopen met weinig pijn. Zijn arts, die aanwezig was tijdens het experiment, heeft bij de atleet de volgende dag, opnieuw een röntgenfoto gemaakt, en was verbluft om te zien dat de ernstige botbreuk op de een of andere manier nu een lichte verstuiking was geworden.
 
Opmerkingen: 
Dr. Korotkov zei: "De resultaten waren echt heel sterk zichtbaar en totaal anders dan al het andere dat hij in zijn uitgebreide bio-energetische onderzoek had gezien.
 
Voor meer informatie over de wetenschappelijke onderzoeken, stuur me even een mail. 
Ik kan je er diverse toesturen!

reconnective healing voor kinderen en jong volwassenenKinderen & jong volwassenen.


Ook bij deze groep jonge mensen kan Reconnective Healing magisch werken. Het is geschikt voor elke leeftijd.
In 2018 zei ruim 5 % van de jongeren van 12 tot 18 jaar voor minstens zes maanden in het afgelopen jaar een depressie te hebben gehad. Ten opzichte van 2014 zijn dat er ruim twee keer zo veel, dit is echt heel triest.
Onder jongeren van 16 tot 20 jaar komt depressie met ruim 10 procent het meeste voor. Ook in deze leeftijdscategorie is er ten opzichte van 2014 sprake van een stijging. Toen had, naar eigen zeggen, 6,5 procent minstens zes maanden last van een depressie.

Vooral Hoog Sensitieve kinderen(HSP) dit zijn kinderen die overgevoelig zijn voor prikkels van buitenaf, kunnen hier veel baad ij heben.
Maar ook bij onzekerheid, slaapproblemen, bedplassen, vermoeidheid, ADD, ADHD enz.

Het gevoel waardeloos te zijn, faalangst te hebben ,depressief zijn of zichzelf niet goed genoeg te vinden voor deze wereld. Of is jouw kind snel boos, heeft het problemen met eten, zindelijkheid wordt het gepest of is het misschien zelf een pester?
Dit laatste heeft ook een dieperliggende reden, waar het kind echt graag van af zou willen.
 
Tieners leggen heel vaak de lat erg hoog voor zichzelf.
Externe invloeden als Facebook en andere Sociale media, maar ook fysieke invloeden als hormonen kunnen hierin een heel belangrijke rol spelen.
R.H. geeft ook een goede ondersteuning bij slaap-, eet-, leer- en omgangsproblemen of bij “vage klachten” als "niet lekker" in zijn of haar vel zitten.
Veel jonge kinderen hoor je tegenwoordig zeggen dat ze buikpijn hebben. Dit is niet de buikpijn die wij als volwassenen voelen, het is voor een jong kind een onbestemd gevoel in hun buik wat ze niet kunnen verwoorden en noemen het dan buikpijn.
Het is vaak erg lastig voor kinderen, en vooral tieners, om dicht bij zichzelf te blijven en hun echte gevoelens te uiten of onder woorden te brengen.
Voor deze kinderen kan een of meerdere sessies met Reconnective Healing heel effectief zijn.

Tieners en iets oudere kinderen liggen tijdens de sessie op een behandel tafel of bed.
Zijn ze jonger dan kunnen ze gewoon op schoot bij de ouder of zelfs spelend op de grond of met een spelletje aan een tafel . Met peuters is het soms handiger, en ook vertrouwder voor het kind, om de sessie in hun eigen omgeving te houden. Baby's kunnen gewoon heerlijk in de Maxi-Cosi , of eigen bedje, blijvenliggen en slapend de energie ontvangen. Het kan ook gewoon als ze de fles of nog borstvoeding krijgen.

Jonge kinderen reageren heel erg gemakkelijk op het ontvangen van energieën, daarom gaat een heling sessie regelmatig sneller dan wij volwassenen. Ze hebben veel minder vooroordelen er zijn er daarom veel ontvankelijker voor. Volwassenen vinden dingen soms sneller vreemd, of hebben bepaalde verwachtingen, jonge kinderen hebben daar veel minder of geen last van.
Meestal begint de healing eigenlijk al voordat het kind de sessie officieel gaat ontvangen .
Als R.H. beoefenaar weet je natuurlijk al dat je iemand gaat ondersteunen, volwassene of kind, dus wordt er al een energetische verbindingen gemaakt met de ontvanger.

Wat kan je kind voelen tijdens een R.H. sessie?
Soms warmte of “koude”, trillingen of kriebels in hun lijf.
Een algehele ontspanning, maar vaak kunnen ze dit niet echt verwoorden. Maar veel gapen is hier wel een indicatie voor.
Soms zeggen ze dat ze niks voelen, wat niet betekend dat er niks plaatsvind!

Een vaak gehoorde reactie van ouders, na één of meerdere sessies is bijvoorbeeld; 

 • het kind heeft weer meer plezier
 • het is minder verlegen of bang 
 • het dagelijks leven thuis en op school verloopt veel soepeler 


Ervaringen met tieners; 

 • gemakkelijker en betere keuzes maken voor school of sport;
 • beter voor zichzelf durven en kunnen opkomen;
 • communicatief sterker
 • meer zelfvertrouwen;
 • beter slapen (zonder nachtmerries);
 • beter in staat zijn met het plannen van bijvoorbeeld schoolwerk
 • veel minder stemmingswisselingen
 • veel positiever in het leven staan.


 Er is al vele malen groot succes behaald met R.H. sessies bij  jongeren die depressief zijn
 
Het welzijn van het kind staat altijd centraal!
Het is dus ook erg belangrijk om goed te beseffen dat Reconnective Healing geen vervanging is van de reguliere medische zorg, het is een hele mooie en waardevolle aanvulling! 
 
Voor vragen of meer informatie, neem gerust even contact met me op.

Moeder en (pasgeboren) baby healing.

Moeder en baby healing.


De meeste pasgeboren baby's passen zich vrij snel aan, aan het leven buiten de veilige en warme baarmoeder. Maar dat is helaas niet altijd zo.
Wat als jou kleintje moeite heeft om zijn of haar rust te vinden in dit nieuwe leven ?
 Er is er maar een manier waarop ze dit kunnen laten weten. 
 En dat is huilen....

Bijna elke baby heeft wel huil momentjes, dat hoort er een beetje bij.
 Gelukkig gaat het meestal ook weer vrij snel over.
Maar wat als het uren achter elkaar huilt?
 Of als dit elke avond of in de nacht is?
Heel vaak weet je niet echt wat er aan de hand is! 
Daar kun je als nieuwe moeder en vader radeloos van worden!

Je baby uren laten huilen is geen optie!
Misschien geef jezelf de schuld dat je iets niet goed doet.
Jou lichaam is ook nog steeds aan het herstellen en dan komt dit er bij.
Hoe klein jullie dreumes ook is, ze voelen deze energie heel erg goed aan.
Mogelijk zal jullie kleintje hierdoor nog meer gaan huilen.
Jij en jou partner slapen hierdoor vaak slecht en
jullie komen op deze manier niet meer tot rust. 
Een energie healing kan jullie hierbij helpen.

Bij een moeder en (pasgeboren) baby healing kom ik naar jou toe!
Dit is voor jullie beide veel rustiger dan ergens naar toe te moet rijden.
Jij en je baby kunnen samen ergens gaan zitten of liggen wat jij het prettigst vind. 
Ik zit ergens in die zelfde ruimte en geef jullie een ontspannen energie healing en samen kunnen jullie dan van de rust van deze healing genieten. 
 Een heel mooi cadeau voor jezelf en jou baby!


Herken jij je hierin? Of ken je iemand die hier mee te maken heeft?
Neem dan gerust even contact met me op!
telefonisch: 06-26032506
 of via mijn website:
www.reconnectivehealingbilthoven.nl

Reconnective Healing voor dieren

Energie heling voor dieren.


Reconnective Healing® is niet alleen voor mensen, maar voor alle levende wezens. 
Wij mensen en ook onze (huis) dieren kunnen profiteren van de vele voordelen van de Reconnective Healing-frequenties.


Deze frequenties laten elke cel trillen op een hoger niveau (licht, energie en informatie) en kunnen het beschadigd DNA herstructureren, diverse experimenten met planten hebben dit aangetoond.
 Ook dieren, kunnen uit balans raken als gevolg van gezondheidsproblemen, traumatische ervaringen, operatie, verhuizing enzovoort.
 Dit kan leiden tot ziekte of andere (psychische) problemen.
 
 De voordelen van het toepassen van deze frequenties zijn o.a. :
 Kalmeert en vermindert stress.
 Verbetert de bloedsomloop
 Verbetert het genezingsproces van operaties, infecties of verwondingen
 Vermindert ontsteking en zwelling door geblokkeerde energie vrij te geven
 Verbetert de regeneratie van beschadigd weefsel
 De voordelen zijn, net als bij de mens, eindeloos en de resultaten gaan door lang nadat de sessie is voltooid meestal ook permanent.
 
De Reconnective Healing-frequenties kunnen dus helpen om de zelf herstellende krachten van dieren te activeren.
Net als bij mensen wordt het aanbevolen om 1 tot 3 sessies met uw dier(en) te houden.
 Na elke sessie geven we, dier en mens, tijd en ruimte om de frequenties zijn werk te laten doen en om te bekijken of er nog een extra sessie nodig is.
Er kan na de eerste sessie al een zeer duidelijke verbetering zijn,
 maar soms kost het iets meer tijd voor het activeren van de zelf herstellende capaciteiten.
 Dit is een heel individueel proces en kan dus per keer en dier verschillen.
 Een verandering kan bijvoorbeeld in houden dat het dier levendiger of
 makkelijker te benaderen is geworden.
 Minder nerveus of misschien wel ondernemender is geworden.
 Beter eet, of bij obsessief eet gedrag, het juist minder zal worden.
 Net als bij mensen is het ook bij elk dier weer anders. 


Op de pagina “Ervaringen” ,deel ik mijn ervaring met mijn eigen kat en de kat van een van mijn dochters.
https://cms.jimdo.com/cms/ervaringen/

Een Reconnective Healing sessies word alleen gehouden in de vertrouwde omgeving van het dier!
De duur van een sessie, voor dieren,  is ongeveer 30 minuten.
Kosten bedragen € 45,00 Dit is excl. reiskosten á € 0,30 km , excl. eventuele parkeer kosten.

Voor meer informatie neem gerust even contact met me op!