Beknopte uitleg Reconnective healing therapie

 

 

 

Een ziekte (dis-eas) is een staat van onbalans of dissonatie in ons lichaam.
Wanneer er weer evenwicht en harmonie ontstaat, zal een ziekte ook weer verdwijnen!

 

Wat is basisdoelstelling van Reconnective Healing?

Het is altijd de bedoeling om jouw lichaam weer terug in evenwicht te brengen!
Reconnective healing, onderscheid zich van de vele andere modaliteiten door het omzeilen van diverse lichaam poses, naalden in meridianen en nog vele andere technieken die er inmiddels zijn.
Tijdens een sessie stem ik mij af op de frequentie van 7.83 Hz, dit is de Schumann resonantie. Deze frequentie zorgt ervoor dat de onbalans, lagere frequentie,  in jouw lichaam zich gaat afstemmen op deze hogere  7.83 Hz.
Hierdoor hersteld de onbalans in jouw lichaam zich en verdwijnen ook jouw klachten.
Het gaat hier dus niet over het sturen van energie of manipuleren van het lichaam of om op de een of andere manier proberen een genezing af te dwingen.. Dit kan namelijk niet!
Wij zijn allemaal energie, en als jouw energetische lichaam weer afgestemd is op de juiste frequentie, lossen de problemen zich van zelf weer op.

Het is ook absoluut niet nodig om maanden lang voor herhaling sessies te komen.
In 1 tot maximaal 4 sessies kan het gewenste resultaat al behaald worden. Meer is meestal echt niet nodig!
Tijdens een sessie gaat er als het ware een "deur" voor je open , dus energie blokkades worden of helemaal weg gehaald, , of het proces daarnaar toe op gang gebracht. Je  hoeft alleen maar open te staan om datgene te ontvangen wat jij op dat moment het hardste nodig hebt. Zowel fysiek en mentaal!

Reconnective healing herstructureert ook het DNA,
Jouw originele DNA-strengen worden weer opnieuw verbonden ( re-connected) in de oorspronkelijke staat. Tevens is wetenschappelijk bewezen dat Reconnective healing ons lichaam kan herstellen op manieren die we misschien nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Voor een zeer uitgebreide uitleg hoe energie healing therapie precies werkt, verwijs ik je graag naar het  blog dat ik op 15 december 2020 geschreven heb! https://www.reconnectivehealingbilthoven.nl/blog/618548_energie-heling-werkt-dit-echt-15-12-2020

Er is op diverse manieren bewezen dat Reconnective healing werkt en geen placebo is omdat iemand geloofd dat het werkt.
https://www.reconnectivehealingsource.com/scientific-data/