Sport prestaties verbeteren d.m.v. Reconnective healing!

Sportprestaties verbeteren dmv reconnective healing

Atleten en top sporters worden meestal gezien als het toppunt van een goede gezondheid. Het is een bekend feit dat door vele jaren van grote inspanningen in de sport, atleten fysiek, psychologisch en emotioneel onder enorme druk kunnen komen te staan.

Atleten en top sporters lijden vaak ook mentaal omdat ze regelmatig blessures oplopen. Gedurende jaren van uitputtende training en competitie, zullen atleten dus herhaaldelijk extra druk uitoefenen op reeds verzwakte delen van hun lichaam.

 

Het  is dan niet ongebruikelijk dat ze een redelijke daling van hun energieniveau kunnen ervaren. Dit kan ernstige en zelfs schadelijke gevolgen hebben voor hun gezondheid.
Reconnective Healing heeft in de loop der jaren, effectieve en nuttige hulp aan sporters geboden omdat het een holistische kijk op het lichaam heeft. Er worden tijdens een, of meerdere, sessie een reeks veranderingen in het organisme in gang zet, waarbij de meest gunstige reeks curatieve middelen voor elke persoon afzonderlijk wordt toegepast.

 

Na lange en soms zeer pijnlijke medische behandelingen, die heel af en toe ook tot mislukking leiden, worden chirurgische operaties dan als enige oplossing of redmiddel gepresenteerd. Een Reconnective Healing behandelaar raad sporters vaak aan om eerst nog eens op een andere, holistische manier, het genezingsproces te starten voordat ze onder het mes gaan.
Reconnective Healing  is altijd 100% veilig en pijnloos.
In het geval dat een operatie toch echt onvermijdelijk blijkt te zijn zal het genezingsproces, dat door een R.H. sessies wordt geïnitieerd, alleen al nuttig zijn om een beter postoperatief resultaat en gemakkelijker en sneller herstel te bereiken!

 

Wanneer het lichaam tijdens een sessie hogere een frequentie bereikt, slaagt het erin om trauma's, ontstekingen, verwondingen, verrekkingen of schokken zelf te overwinnen. Zodra de vibratie van de energie wordt verhoogd en de energie stroom weer verbetert, begint het lichaam snel en en eigenlijk pijnloos te genezen.
Een cliënt loopt op geen enkel moment tijdens dit proces risico, terwijl de uitkomst ervan misschien volledig en met vrij snel herstel kan zijn. Dus het resultaat kan mogelijk zelfs veel beter zijn dan waarop men had gehoopt.

De frequenties die geactiveerd worden bij een Reconnectieve Healing sessie, zijn er altijd op gericht om ons hoogste potentieel te realiseren.
Dus zelfs de atleten die in uitstekende conditie zijn, krijgen nieuwe kracht en uithoudingsvermogen en bereiken daardoor betere resultaten.

 

Atleten zijn altijd zeer toegewijd en wereldwijd groeit aantal atleten dat van R.H. sessies gebruik willen maken.
Atleten worden zich tegenwoordig ook meer en meer bewust van hun eigen energielichaam.
Tijdens trainingen leren atleten heel veel over zich zelf, vooral dat ze goed naar hun lichaam moeten luisteren!
Ze weten precies hoe het voelt wanneer hun energie wordt geactiveerd en hoe hun lichaam werkt wanneer het borrelt van energie.
Maar ze leren uiteraard ook heel goed aan voelen wanneer dat niet het geval is.
Om deze reden, en ook door andere vormen van alternatieve geneeskunde, wenden sporters zich de laatste jaren steeds meer tot alternatieve vormen van genezing. 
Reconnectieve Healing is daar dus een van.

Men hoeft echt niet gewond of ziek te zijn om gebruik te maken van Reconnectieve Healing sessies om je wilskracht, uithoudingsvermogen, kalmte, mentale en fysieke kracht, concentratie, coördinatie en andere waardevolle vaardigheden te verbeteren. Deze sessies zijn voor iedereen geschikt.

 

Resultaten:
De effecten van de Reconnective Healing op de atleten en hun energieniveau waren "enorm significant", aldus Dr.  Korotkov. (adjunct-directeur van het Federaal Instituut voor Fysische Cultuur van Sint-Petersburg)
Elk van de atleten en testpersonen ervoer een significante verhoging van hun energieniveau, met een gemiddelde toename van 22% of meer. De atleten meldden dat ze de frequenties en de voordelen die ze in hun lichaam hadden, duidelijk konden voelen.
Een atleet met een recent gebroken beenblessure, die alleen met moeite en op krukken kon lopen, was in staat om na het experiment van slechts  twee sessies, van de tafel te komen en zelfstandig te lopen met weinig pijn.
Zijn arts, die aanwezig was tijdens het experiment, heeft bij de atleet de volgende dag, opnieuw een röntgenfoto gemaakt, en was verbluft om te zien dat de ernstige botbreuk op de een of andere manier nu een lichte verstuiking was geworden.

Opmerkingen:
Dr. Korotkov zei: "De resultaten waren echt heel sterk zichtbaar en totaal anders dan al het andere dat hij in zijn uitgebreide bio-energetische onderzoek had gezien.

Voor meer informatie waarom energie heling werkt, verwijs ik naar mijn blog van  15 december 2020

https://www.reconnectivehealingbilthoven.nl/blog/618548_energie-heling-werkt-dit-echt-15-12-2020

Voor meer informatie over de wetenschappelijke onderzoeken, stuur me even een mail.
Ik kan je er diverse toesturen!   
https://www.reconnectivehealingbilthoven.nl/contact