Home pagina www.reconnectivehealingbilthoven.nl

Wat is Reconnective healing?

Dr. Eric Pearl is de founder van Reconnective Healing, is begin 90 er jaren  met deze vorm van healing therapie  in aanraking gekomen.
Als chiropractor had Eric al twaalf jaar lang een  succesvolle praktijk tot hij op een dag van zijn patiënten te horen kreeg, dat ze zijn handen op hun lichaam voelden, terwijl hij ze niet fysiek had aangeraakt.  Ook vertelde zijn patiënten miraculeuze genezingen van ziektes als;  frozen shoulder,  rugpijn, epilepsie, chronisch vermoeidheid syndroom, multiple sclerosis, reuma, arthritis enz.
Dit gebeurde allemaal als Eric simpelweg zijn handen in hun buurt hield en tot op de dag van vandaag gebeurt dit nog steeds, inmiddels door vele beoefenaars  over de hele wereldwijd.


Reconnective Healing therapie is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn. 
Met deze therapie vorm, re-connect je de originele DNA-strengen met het oorspronkelijke zijn!  Energetische blokkades worden opgeheven, waardoor de levensenergie weer vrij kan stromen.

Reconnective Healing therapie is een een hele mooie ervaring, waarbij frequenties gebruikt worden die heling geven op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.
Het wordt vaak ervaren als een diepe meditatie terwijl je niet aan het mediteren bent.

Deze energieën, die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing therapie beoefenaar en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Vaak voelen mensen tintelingen of een warme of koude gloed en/of andere sensaties, maar vooral ontspanning!

Reconnective healing is licht, energie en informatie!  
De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Hier onder vind je een link naar het Journal of Alternative and Complementary Medicine, met een uitgebreid artikel over Reconnective Healing
 (
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5628565/#:~:text=RH%2C%20as%20discovered%20and%20developed,of%20energy%2C%20light%20and%20information.)

Het menselijk lichaam en onze geest proberen elk moment van de dag balans te vinden en te behouden. Soms ontbreekt echter het vermogen om te herstellen van ziekte, stress, lichamelijke klachten, overbelasting, burnout of emotionele gebeurtenissen. Reconnective Healing® kan in die situaties een goede ondersteuning bieden, omdat het herstellend vermogen van lichaam en geest te stimuleren.

 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Reconnective Healing je in een diepe meditatieve staat brengt waarbij je hersengolven en je hartfrequenties harmonischer worden.
Uit onderzoek is ook gebleken dat de frequenties van deze heling therapie  bruikbaar zijn bij meer dan alleen het genezen van ziekte. 
Deze frequenties kunnen ook worden ingezet voor stressmanagement, verbeteren van sportprestaties en de algehele gezondheidstoestand.

 

Voor een uitgebreide uitleg hoe energie healing therapie  precies werkt, verwijs ik je graag naar een blog dat ik hierover geschreven heb op 15 december 2020
https://www.reconnectivehealingbilthoven.nl/blog/618548_energie-heling-werkt-dit-echt-15-12-2020
Er is op vele manieren bewezen dat Reconnective  healing echt werkt en geen placebo is omdat iemand geloofd dat het werkt.

Eric Pearl zegt over Reconnective healing:

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

Twee uitgebreid artikelen over deze healing vorm stonden o.a. in:  Spiegebeeld  febr. 2011
http://www.thereconnection.nl/uploads/artikelen/Artikel%20Dougdevito_vd_akker.pdf
& Para-Astro mei 2009
http://www.thereconnection.nl/uploads/artikelen/Artikel%20Eric%20Pearl%20-%20PARA%20ASTRO(2)1.pdf

Bijgevoegd twee linkjes met korte demonstraties van Dr. Eric Pearl. Op beide is te zien hoe het werkt en hoe snel het soms kan werken. https://youtu.be/EfszQgl9tBY  
https://youtu.be/AwVrWb85kx8

Sinds 1920 weten we dat door de processen in de natuur de entropie aan het toenemen en de informatie aan het afnemen is. Dat zou voor de toekomst betekenen dat het universum koud wordt en alles sterft.

We weten nu echter dat dit toekomstbeeld niet meer klopt omdat, wanneer we infrastructuur creëren, de hoeveel informatie toeneemt en de entropie afneemt. Dat betekend dat wij, mensen, door dit proces de informatie en het potentieel van het universum aan het herstructureren zijn. Professor William Tiller denkt dat dit een reden is waarom mensen op deze planeet aanwezig zijn.

Wat tijdens het seminar opviel was, dat de gemeten waarden opliepen wanneer de deelnemers de aandacht richtten op wat er op het podium verteld werd. Wanneer de deelnemers met elkaar spraken en rondliepen namen deze waarden af.
De temperatuur schommelde niet tot nauwelijks om nog maar eens aan te geven dat dit een entropisch proces is. Er was duidelijk te zien dat er verandering plaatsvond die te meten was.
Om toeval uit te sluiten zijn er tijdens 5 seminars over de hele wereld tests uitgevoerd door Professor William Tiller en zijn team (waarvan de laatste in november van 2009 in Amsterdam). Hieruit mag geconcludeerd worden dat er iets gaande is. Iets dat effectief is. Iets dat diepgaand is. Het kan iedereen genezen en iedereen kan de genezer zijn.
Iedereen heeft deze mogelijkheid, omdat het simpelweg aanwezig, te bereiken en te gebruiken is. De één zal er wat meer tijd voor nodig hebben dan de ander. In feite is het net als met sport of het maken van muziek, Iedereen heeft de mogelijkheid maar bij de één vergt het meer geduld en inspanning dan bij de ander.

Artikelen over zijn energiegenezingswerk, met inbegrip van afstandsgenezing zijn te vinden op www.tiller.org. Zijn werk met Reconnective Healing® wordt behandeld in zijn meest recent verschenen boek, Psychoenergetic Science: A Second Copernican-Scale Revolution.

Andere organisaties die onderzoek hebben gedaan naar Reconnective Healing zijn:
Jackson Memorial Hospital UCLA Cedars-Sinai Medical Center VA Hospital University of Minnesota Aan nieuwe onderzoeksprogramma’s, met inbegrip van laboratoriumtests en klinische studies, wordt momenteel gewerkt aan verscheidene faculteiten in de Verenigde Staten.