Wie ben ik?

Mijn naam is Carla Stroijckens.

Ik ben moeder van 2 mooie dochters, een kleinzoon en een kleinhond.
Na diverse kantoorbanen en vele (ook internationale)  verhuizingen heb ik 1992 het roer omgegooid en ben ik de creatieve kant opgegaan, dit als visagiste/ haarstijliste.
Dit ben ik nu langzaam aan het afbouwen om me meer op gezondheid te richten
Daarnaast geef ik , na een opleiding in de VS gevolgd te hebben, sinds 1994  groepslessen. Op dit momenteel  alleen nog op een sportschool bij mij in Bilthoven.


In 2015 ben ik een cursus Reiki 1 gaan volgen.
Hoewel ik overtuigd was van de mooie en heel bijzondere krachten van energie healing kwam het er toch niet van om daar iets mee te gaan doen. In 2017 stuitte ik op het boek De Reconnectie van Dr. Eric Pearl. "Heel anderen heel jezelf".
Na een paar hoofdstukken, wist ik het, dit was waar ik naar opzoek was!  Toen ik het boek uit had, ben ik ook meteen gaan zoeken waar ik de opleiding kon volgen! Deze heb ik in juni 2018 afgerond.
Meer recent ( 2023) ben ik de cursus Holistische ontspanningsmassage gaan volgen en  meteen daarna  Chi Nei Tsang.  Dit laatste is een therapeutische  buik en orgaan massage.  Later in 2023  nog een cursus bindweefsel Cupping massage, deze massage is met soft cups.


Voor november 2023 staat de basis module cranio sacraal therapie in mijn agenda. Ik  wil  diverse technieken, uit deze basis module,  gaan implementeren  in mijn bestaande aanbod. Carnio sacraal is een energie therapie vorm, die speciaal gericht is op klachten ontstaan door gespannen bindweefsel. Ik verwacht dit begin 2024 te kunnen aanbieden

Het is altijd weer heel bijzonder om te zien hoe, met behulp van een of meerdere Reconnective healing sessies , iemand vaak al weer vrij snel terug in balans kan komen. En dit  allemaal zonder dat er lastige en/of diepgaande gesprekken gevoerd worden. Zelfs zonder dat ik jouw hoef aan te raken of je klacht hoef te weten..
Na afloop van elke sessie praten we wel altijd even na, maar jij hoeft mij  nooit te vertellen wat de reden is. Er zijn vast situaties waar dit dus heel veilig kan voelen. Het kan ook zijn dat je  komt omdat je bent uitgepraat bij andere hulpverleners, die jou met de beste bedoelingen hebben willen helpen, maar de dieperliggende oorzaak kon hiermee helaas niet opgelost worden.... 

Ons lichaam heeft een veel groter zelfhelend vermogen dan we vaak denken. Helaas zijn we ons daar  niet meer bewust van.
Reconnective healing is hele mooie, en tijdelijke ondersteuning, die jou weer op weg kan helpen naar zelf genezing!