Wie ben ik?

Mijn naam is Carla Stroijckens.

Ik ben moeder van 2 mooie dochters, een kleinzoon en een kleinhond.
Na diverse kantoorbanen en vele (ook internationale)  verhuizingen heb ik 1992 het roer omgegooid en ben ik de creatieve kant opgegaan, dit als visagiste/ haarstijliste.
Dit doe ik trouwens nog steeds bij, en ook met heel veel passie en plezier.
Daarnaast geef ik , na een opleiding in de VS gevolgd te hebben, sinds 1994  groepslessen. Op dit moment  alleen op een sportschool in Bilthoven.


In 2015 ben ik een cursus Reiki 1 gaan volgen.
Hoewel ik overtuigd was van de mooie en heel bijzondere krachten van energie healing kwam het er toch niet van om daar iets mee te gaan doen. In 2017 stuitte ik op het boek De Reconnectie van Dr. Eric Pearl. "Heel anderen heel jezelf".
Na een paar hoofdstukken, wist ik het, dat was waar ik naar opzoek was!  Toen ik het boek uit had, ben ik ook meteen op zoek gegaan waar ik de opleiding kon volgen!
Meer recent  ben ik een cursus ontspanningsmassage gaan volgen en in 2023 Chi Nei Tsang.  Dit laatste is een therapeutische  buik en orgaan massage. 

Het is altijd weer heel bijzonder om te zien hoe, met behulp van een energie uitwisseling, iemand weer vrij snel terug in balans kan komen.
En dit  zonder dat er soms lastige en/of diepgaande gesprekken gevoerd moeten worden. Zelfs zonder dat ik jouw klachten hoef te weten..
Na afloop van elke sessie praten we altijd even na, maar jij hoeft mij  nooit te vertellen wat de reden is. Er zijn situaties waar dit dus heel veiling kan voelen. Of je bent gewoon uitgepraat bij andere hulpverleners, die met de beste bedoelingen hebben willen helpen.

Ons lichaam heeft echt een veel groter zelfhelend vermogen dan we vaak denken. Helaas zijn we ons daar  niet meer bewust van.
Reconnective healing is hele mooie, en tijdelijke ondersteuning, die jou weer op weg kan helpen naar zelf genezing!