Multiple Sclerosis! 29-12-2019

Multiple Sclerosis
Multiple sclerose is een aandoening die door de westerse geneeskunde is verklaard tot een onomkeerbare aandoening.
Maar is dat ook zo?
Door mijn zoektocht naar de dieper liggende oorzaken van onze fysieke en/of mentale klachten en problemen en ook omdat ik  steeds op zoek  ben naar mooie en vaak opzienbarende resultaten d.m.v.  Reconnective Healing@ sessies, kwam ik ook iets tegen over een ervaring van iemand met Multiple Sclerosis.
Voor ik een blog schrijf wil ik altijd graag bevestigingen en informatie zien te vinden. Dat is me gelukt....

Helaas kan ik alleen nog maar  ervaringen in het Engels geschreven vinden, maar bijna iedereen beheerst redelijk tot goed Engels tegenwoordig.
Mocht je bepaalde woorden, of een bepaalde zin toch niet helemaal begrijpen, gebruik dan even Google vertalen (https://translate.google.com/?hl=nl#view=home&op=translate&sl=en&tl=nl

Als ik alle teksten, uit de diverse artikelen ga vertalen, ben ik bang dat het weer een super lange blog gaat worden...
Ik zal wel een paar stukje vertaald in deze blog zetten, maar voor het complete verhaal voeg ik de link bij, zodat je het zelf kan lezen dat dit waar gebeurde resultaten zijn. ,


Reconnective Healing@ -sessies hebben opmerkelijk succes gehad bij het helpen van patiënten met multiple sclerose, zelfs tot op het punt van genezing en herstel van de schade aan het lichaam.

 De schrijfster uit het onderstaande artikel had al 8 jaar Multiple Sclerose, voordat ze Reconnective Healing@ ging gebruiken.
Het was voor haar dus 8 jaar lang tobben met deze kwaal. Inmiddels had ze problemen met lopen, praten, neuropathie en de daarbij behorende mentale verwerking van deze aandoening!
Binnen 6 weken na de behandeling liep ze weer normaal, was haar  neuropathische pijn verdwenen, haar spraak verbeterde en ze kon al snel weer normaal redeneren. Na  de sessies gebruikte ze ook geen medicijnen meer!
http://www.holistichealthglobal.co.nz/reconnectivehealing/reconnective-healing-alleviates-multiple-sclerosis/

 

                                                                                                              *****

Linda (niet haar echte naam) is een 38-jarige vrouw bij wie de diagnose Multiple Sclerose was gesteld.
Linda is een bruisende, doorzetter van een vrouw , en staat bekend om haar “Ik kan dit” houding in het leven, ongeacht welk obstakel zich ook voordoet!
De laatste paar jaar ondervond zei echter nogal wat obstakels. Linda worstelde met ernstige gewichtsproblemen. Ze was herstellende van een disfunctionele relatie en te midden hiervan had ze ook nog eens meerdere loopbaan veranderingen.
Op een dag werd Linda wakker met intense tintelingen en gevoelloosheid die door haar armen en benen liepen. Ze ging hiervoor naar een specialist waar ze, na diverse uitputtende tests, te horen kreeg waar ze bang voor was. Ze kreeg de diagnose Multiple Sclerose!!
Lees hier onder haar ervaring
http://www.westusklighthouse.co.uk/therapies/reconnective.htm

 

                                                                                                             ******

De volgende ervaring vond ik op een website van iemand. Aangezien deze blog over MS gaat heb ik even dat stukje geleend en vertaald.

In 2005 kreeg ik de diagnose Relapsing Remitting MS. Mijn medicijnen werkten heel snel om mijn symptomen te helpen verminderen. Gelukkig keerde mijn leven snel terug naar mijn nieuwe "normaal". Helaas kreeg ik een terugval en ook meteen mijn slechtste ervaring met MS tot nu toe.  Ik was heel erg zwak en kon niet lopen zonder hulp van mijn rollator. Mijn medicijnen werkten niet zo snel zoals in 2005. Ik kon niet autorijden en ik wist echt niet hoe ik nu verder voor mijn gezin moest zorgen. 

Iemand vertelde mij over Reconnective Healing@ en ik  stond, op dat punt van mijn leven, open voor elk idee om hulp te vinden voor mijn fysieke en emotionele gezondheid.

Tijdens mijn eerste sessie lag ik heerlijk met mijn ogen gesloten en voelde me langzaam ontspannen Ook had ik letterlijk visioenen, dit had ik nog nooit eerder meegemaakt. Voorafgaand aan de 1e  sessie had ik ook al een aantal maanden last van een vervelende blaasontsteking en de vele verschillende antibiotica , die ik kreeg voorgeschreven, werkten niet. 

Binnen 2 dagen na Reconnective Healing@ verdwenen mijn symptomen van blaasontsteking, het ging  ook helemaal weg. 
Mijn MS was nog steeds wel hinderlijk voor ik mijn 2e sessie kreeg. Ik was nog steeds bang en onzeker maar de RH behandelaar hielp mij om mijn emotionele toestand en mijn angsten te kalmeren. Ik kon zelfs nog meer ontspannen tijdens de tweede sessie, heerlijk! 

Na deze sessie was ik weer vol energie. Ik was gewon weer in staat om voor mijn gezin avond eten te maken. Die avond sliep ik die avond ook heel goed. 

Voor ik voor mijn 3e sessie kwam had nog steeds wel wat symptomen van MS maar ik kreeg langzaam steeds meer mijn krachten terug. Ik kon gelukkig  weer de moeder zijn die ik zo graag wilde zijn! 

 

Dank je wel !
Reesa

                                                                                                     <><><><><><>

 

Er zijn in de afgelopen 26 jaar, tientalle wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de werking van Reconnective Healing@
Ik plak hier ook nog een link n.a.v een interview met:
Dr. William Tiller, Prof. Emeritus of Stanford University, explains his scientific research on Eric's Pearls work: The Reconnection.

https://youtu.be/tFNYp91

Voor acute en ernstige klachten, neem echt altijd eerst contact op met een arts.  Recfonnective Healing kan heel goed samen gaan met andere genezings vormen. Het zal elkaar nooit in de weg zitten, het zal het alleen maar kunnnen verbeteren en/of versterken.
Er zijn geen bijverschijnselen bekend, n.a.v. RH sessies en eenmaal hersteld van de klacht(en) waar je voor kwam, zal  dit een blijvend herstel zijn.

Dus je hoeft niet eens in de zoveel tijd terug komen voor een , of meerdere, vervolg sessie(s).

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.