Energie 9-7-2019

blog over het menselijke energie veld

Een Russische wetenschapper heeft onderzoek gedaan naar het menselijk energieveld en is tot de conclusie gekomen dat mensen de wereld om zich heen met hun eigen energie kunnen veranderen.
Dr. Konstantin Korotkov stelt dat positieve en negatieve gedachten een verschillende invloed hebben op onze omgeving.
We kunnen energie niet gemakkelijk met het blote oog waarnemen, waardoor het moeilijk kan zijn om de wereld van energie te begrijpen.
Aura’s kunnen – na enige oefening – visueel worden waargenomen door ieder mens. De kleuren van een aura variëren naargelang de persoon en de omstandigheden.

Deze week wil ik de aandacht vestigen op energie, onze eigen energie.
Professor Konstantin Korotkov, verbonden aan de Staatsuniversiteit in Sint Petersburg, Rusland, heeft onderzoek gedaan naar de effecten van The Reconnection® bij atleten. Van de energietoename bij atleten van gemiddeld 17% was Korotkov bijzonder onder de indruk.
Hij rapporteerde dat de resultaten erg, erg sterk waren en heel, heel anders dan alles wat hij daarvoor had gemeten in het werk met atleten.
De atleten konden zelf ook The Reconnection® waarnemen en de effecten ervaren in hun lichaam.
Aangezien alles energie is , wij dus ook, deel je de hele dag energie met iedereen. Of dit nu positieve of negatieve energie is, dat maakt niet uit.

Korte video , met uitleg over menselijke energie door prof. Konstantin Korotkov (engels)
https://youtu.be/B6NIUV24vcQ

Een kennis van mij had heel veel moeite met een collega van haar, de energie dus, en elke keer als ze wist dat ze haar zou tegenkomen zag ze er als een berg tegenop.
Bewust of onbewust heeft deze collega dit gevoelt, de samenwerking liep ook meestal erg stroef tussen die twee. Ze had ook het gevoel of deze vrouw tegen haar was en haar steeds dwars zat, probeerde om haar te overtroeven enz..
Toen ze me dat vertelde gaf ik haar aan wat energie doet, bewust of onbewust. Een paar weken later begon ze er weer over en we hebben er nog een keer uitgebreid over gehad.
Ze wilde ze het eerst niet echt geloven, maar later zag ze dit toch wel in dat het altijd het proberen waard was om hier iets mee te doen.
Voor ik het vergeet... Het heeft wel degelijk geholpen  :-)
Ze heeft van af die dag geen problemen meer gehad met deze collega!

Het is begrijpelijk dat als je iemand niet zo mag, je niet in eens heel aardig gaat doen. Dat is echt nep.
Ik vertelde haar dat ze van het moment dat ze opstond en naar haar werk zou gaan haar energie, naar deze collega, eens moest proberen te veranderen.

Hoe doe je dat?
Dat is voor iedereen persoonlijk en hangt ook af van de relatie met iemand.
Maar als je altijd het gevoel het dat iemand “de baas” over jou wil zijn, kun je in ieder geval al beginnen met niet of minder hekel aan die persoon te hebben  ;-)
Maar ga ook eens na waarom hij of zei een negatief beeld over jou zou kunnen hebben..
Het heeft of met iemand zijn onzekerheid te maken, maar het kan net zo goed JOU energie zijn waarom iemand reageert zoals die reageert!

Als jij een keer echt boos bent op iemand, is dat dan echt de schuld van die persoon?
Vaak heeft het te maken met iets wat in jou zit. Een frustratie van iets wat eerder gebeurd is, maar wat zeer waarschijnlijk niks met die ene persoon te maken heeft. Het is nl. de energie van die ene gebeurtenis die nog steeds bij jou rond hangt.
Dan hoeft er maar iets te gebeuren wat een trigger is en jij laat deze ingehouden energie los op iemand die er totaal niks mee te maken heeft.
Nu weet ik ook echt wel dat er soms mensen zijn waar je het gevoel bij hebt dat ze het bloed onder je nagels vandaan willen halen.
Maar......voor je reageert en hun zwart maakt, kijk dan eerst even bij jezelf wat de dieperliggende oorzaak of frustratie is waardoor je zo reageert.
Niet altijd even makkelijk, maar toch zeer de moeite waard om daar eens wat meer op te letten.

Als je erg vaak gefrustreerd raakt over wat ander mensen doen, of laten, ligt dit dan ook echt aan al die ander dingen waar jij zo gefrusteerd over raakt. Of is het toch iets in jou wat dit triggert? Buiten dat het niet prettig leven is, is dit ook erg slecht voor je gezondheid, vooral je hart!
Maar natuurlijk niet alleen je hart, daarom schrijf ik dus regelmatig een blog over de metafysische betekenis van onze klachten en ongemakken.

 

Als afsluiter nog even een mooi voorbeeld wat Reconnectieve healing voor je zou kunnen betekenen.
Een energie healing is voor een hoop mensen toch erg ongrijpbaar/ontastbaar en dat begrijp ik wel. Je kunt dit ook niet zien, maar wel degelijk voelen.
Onderstaand voorbeeld is geen ervaring die ik zelf heb mogen meemaken, maar wel zo mooi dat ik het graag deel.
Het is in het Engels en heb het bewust niet vertaald om te voorkomen dat het de indruk kan wekken dat ik dit zelf heb verzonnen.
Aangezien ik aangesloten ben bij de Reconnectieve Healing groep, lees ik regelmatig over mooie resultaten die er d.m.v. healings behaald zijn.
Ik weet dat ze echt waar zijn, maar het is soms echt ongelofelijk wat er allemaal mogelijk is met een energie healing.

 

                                                                                                   <><><><><><><><>

The client is from Chicago, she has diabetes and fibromyalgia.
The reason why she contacted me was that she really wanted to get rid of her physical challenges.
Because of her short stay in LA, she booked three sessions of Reconnective Healing.
I usually reserve an extra 20/30 minutes on the first session, time that I spend diving into the philosophy art and science of Reconnective Healing.
Before starting the first session she really wanted to make sure to tell me all the issues that she was experiencing in her life, physically, emotionally and professionally.
During that little chat I told her about the importance of receiving with expectancy and without expectation, the beauty of being open to receiving without having the intention, focus or desire.. but simply by allowing the gift to come to you.
She definitely wasn't convinced at all.

She wanted her challenge to go away. that's it. Well, the whole "reconnective journey" was a beautiful blossoming process.
So many transformations happened, session after session... new discoveries and a new part of herself would bloom from inside out.
At the end of this journey, she told me that for the first time in 5 years she was able to have an entire walk on the boardwalk in Venice beach without stopping for the pain. And the funny part is that she told me that the real miracle of what these frequencies brought her was not physical.
She said she started for the first time in her life to say "No thank you" , without feeling guilty or ashamed. She started to experience a deep sense of inner peace that nobody could take out from her. As she was hugging me at the end of the last session she said "I cannot wait to go back to Chicago and start over. Because this time I come first. "

Marco Alati, Chicagben

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.