#3 Energie heling, hoe werkt dit? 27-11-2019

#3 Energie heling, hoe werkt dit?
In mijn vorige blog heb ik proberen te beschrijven wat je zoal kunt verwachten tijdens een Reconnective Healing sessie.
Veel mensen zijn, net als ik visueel ingesteld, we willen heel graag iets zien of zien gebeuren. Energie is, met het blote oog, nu eenmaal niet te zien.  Je ziet de energie nu eenmaal niet door je mobieltje, laptop of stofzuiger gaan, maar het is er wel. Als er geen stroom/ energie is doen al deze apparaten het simpelweg niet!
Ik heb in 2015 een Reiki 1 cursus gevolgd, maar nog nooit de fysieke reacties gezien en zelf gevoeld zoals deze tijdens een RH sessie plaats vinden.

 

Reconnective Healing is een energie uitwisseling en in deze blog wil ik jullie, d.m.v. , filmpjes laten zien wat er zoal kan plaats vinden en te zien kan zijn tijdens een sessie.
Dus wat kan er allemaal gebeuren als dat “stroomknopje” ingeschakeld word en de energie via mij naar een cliënt stroomt. Er zijn diverse RH beoefenaars die deze sessies al jaren geven en zijn daar opnames van gaan maken, omdat de reacties vaak zo bijzonder waren.

Dus mijn dank aan deze RH beoefenaars zodat ik dit weer met jullie kan delen!

Mijn blogs bevatten vaak veel tekst , dit omdat ik het altijd zo duidelijk mogelijk probeer uit te leggen of beschrijven. In deze blog, ga ik dat eens omdraaien. 
Minder tekst, maar een aantal YouTube of Facebook linkjes waar echt iets te zien is :-)
Ik heb geprobeerd video's te vinden die niet zo heel erg lang zijn. Het gaat nu ook niet om zeer uitgebreide informatie, maar om jullie te laten zien wat er gebeurd en wat er, in een relatief korte sessie, al voor verbeteringen kunnen plaats vinden. 

 

Onderstaande link is een korte impressie van een healing sessie. Let goed op de mevrouw op de behandel tafel. Je ziet diverse fysieke reacties en deze  gebeuren spontaan, dus deze mevrouw doet dit niet bewust of expres!
https://www.youtube.com/watch?v=2qLEBUCJHto

Onderstaande link is al iets ouder. Hier is Eric Pearl te zien tijdens een demonstratie in een Dr. Oz uitzending 
https://www.youtube.com/watch?v=4h2gK0fdWMQ

In deze demonstratie is een mevrouw, genaamd Christine. Zij heeft in 1992 een ongeluk gehad en kon sindsdien haar beide arm niet meer echt omhoog krijgen.
https://www.youtube.com/watch?v=4h2gK0fdWMQ


Volgende week zal ik nog een aantal linkjes delen.
Voor vragen, meer informatie of een sessie. Neem vrijblijvend contact met me op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.