Reconnective Healing sessies! 19-11-2019

Reconnective Healing sessies
* Wat kan ik verwachten?
* Hoe kan ik me het beste voorbereiden? 
* Wat kan ik doen om het zo effectief mogelijk te laten zijn?
* Is te voorspellen wat er gaat gebeuren en wat het resultaat zal zijn?
Nee, het is telkens weer een mooie verrassing.
Er is meestal één ding wat ik vrij goed kan voorspellen en dat is een fijne ontspanning!

 

Elke ervaring met Reconnective Healing is heel anders. Zelfs meerdere sessies, bij een en de zelfde persoon, zullen verschillend verlopen.
Sommigen klachten en/of problemen kunnen in één sessie worden verholpen, maar als iemand een depressie heeft, lukt dat helaas niet in een sessie. Een frozen schoulder of stevig verstuikte enkel vaak weer wel!
Energie helingen kunnen op verschillende, manieren plaatsvinden.  Hoe? Laat je gewoon verrassen!

Eric Pearl zegt altijd:
“Als je geluk hebt, komt je healing in de vorm die je gehoopt had; als je echt heel veel geluk hebt, komt je healing op een manier waar je niet eens aan had gedacht, een die het universum speciaal voor jou in gedachte had.”

 

Ik wijs elke cliënt er altijd op dat ik, als Reconnective Healing practitioner, niemand heel! Niet in de letterlijke  zin van het woord, ik ben de schakel tussen de (helende) energie en jou. Ik stuur ook niks naar jou, ik ontvang deze energieën.
Tijdens een sessie bevinden wij ons in een zelfde energie veld en omdat ik deze energie ontvang, ontvang jij het dus ook, ik deel het met jou.
Deze energie zoekt dan naar een onbalans en gaat daar mee aan de slag om dit weer terug in balans te brengen.
Het leuke is dat als er bij de behandelaar (practitioner) een keer iets niet helemaal in balans is, deze daar ook gelijk profijt van heeft. Hoe beter ik nl. in balans ben, hoe beter de energie kan stromen...

 

Wat moet je als cliënt doen voor en tijdens een sessie?
Eigenlijk zo min mogelijk!
Klinkt misschien raar, maar het beste is om met een zo open mogelijke intentie naar een RH sessie te komen. Het lijkt wel een beetje op: "Nou laat maar komen of verras me maar”.
Probeer hele hoge verwachtingen echt los te laten. Dat doe ik ook en als we dit samen doen worden de resultaten vaak alleen maar beter of verrassender.
Tijdens een sessie lig je op een behandeltafel, of behandel bed, je doet je ogen dicht, verder observeer je alleen maar. Observeer wat je voelt…of misschien wel niet voelt.
Meestal lig je op je rug, maar vind jij een ander houding veel aangenamer mag dat uiteraard ook. We passen alles aan jou aan !
Laats kreeg ik de vraag dat iemand ,moeite heeft met lang stilliggen, maar wel rustig in een stoel zou kan lezen... Geen probleem! 
Neem je boek mee, ik zorg dat je kan zitten i.p.v. liggen.. de energie weet zijn weg wel te vinden waar het precies moet zijn.
Hoe meer jij kan ontspannen hoe beter de energie zijn werk kan doen en heb jij er ook meer profijt van!

 

Ik mag nu zeker niet meer nadenken of gedachtes meer hebben?”
Ja wel hoor...
Observeer deze gedachtes gewoon, maar probeer ze ook weer los te laten. Dus bijvoorbeeld niet gaan liggen piekeren wat je morgen allemaal nog moet doen of als je klaar bent met deze sessie.
Het is natuurlijk onmogelijk om je gedachteproces 100% uit te schakelen, dus observeer die gedachtes, als er iets is om op te merken. Maar als er niets is om op te merken is dat ook prima.
Probeer van deze “niks te hoeven tijd” gewoon echt even te genieten, je bent er nu toch!.
Als je een druk iemand bent soms niet altijd even makkelijk hoor. Meestal zet ik een zacht achtergrond geluid aan bijvoorbeeld: wind/ruisende bladeren, zee geluiden, storm/regen of een stromend riviertje, klank schalen enz...
Zelfs ontspannen  eigen muziek, als je dat prettiger vind!
Dit helpt, vooral als we net beginnen, om iets te hebben als focus punt,  als jou gedachtes toch de overhand proberen te krijgen.

 

Wat nog meer?

 * Je hoeft niet op een speciale manier te ademen.

 * Je hoeft absoluut niks te visualiseren, dus geen specifieke scenario's voor een gewenst resultaat

 * Je hoeft niet te mediteren

 * Je hebt geen mantra’s nodig, in stilte of op een andere manier.

 * Je hebt geen chakra of andere kristallen nodig en ook geen bescherming van engelen.
We houden alles zo simpel mogelijk en laten de frequenties het werk doen..

 

Jij, ik ook niet, hoeven nergens bang voor te zijn en ons ook nergens tegen te beschermen. Doe je dat wel, zal dit de zuivere en helende energie stroom enorm kunnen belemmeren.
Als als je daar wel bang voor bent, kun je beter nog even wachten met het ontvangen van een heling sessie, tot je zover bent om dit gevoel los te laten.  We kunnen vooraf, altijd even telefonisch contact hebben om te kijken waarom je daar bang voor bent. Soms komt het wel eens door een minder prettige ervaring, of onzekerheid door...?

 

Wanneer je zover bent om deze angsten te los te laten en ook niet wil proberen om de ervaring te "regisseren" of op andere manieren te versterken, ben je echt klaar om te ervaren wat Reconnective Healing jou kan bieden.
Heb je al eens een andere vorm van energie heling mogen ontvangen, kun je heel goed vergelijken wat een Reconnective Healing zo anders maakt dan sommige andere energie heling vormen.
Plan je tijd voor een sessie ook niet te krap in, meestal  loopt het wel  beetje uit. Ik hou niet zo van haasten, zeker niet met dit!
 
Wat zou je kunnen voelen en ervaren?

* Je ogen bewegen snel van links naar rechts, net als in een REM slaap

 * Tintelingen in armen, handen, benen, voeten of je hele lichaam

 * Warm of koude energie die door je heen stroomt

 * Het kan voelen of er iets uit je getrokken wordt

 * Je kan een lichte bries voelen

 * Je kan veel gaan gapen

*  Je vingers, handen, voeten, armen, zelf je hele lichaam, kunnen ongecontroleerde bewegingen

maken.

 * Veel hele diepe ademhalingen

 * Soms zien mens kleuren

*  Sommige mensen horen of ruiken iets

 * Een fijn gevoel van ontspanning in schouders en/ of nek enz. enz.

 

Hoeveel sessies heb je nodig? 

Een enkele sessie zou mogelijk al voldoende kunnen zijn. 
Healingen vinden vaak vrij snel plaats. Wat tijd nodig heeft, is iemands "beslissing" om de healing echt te laten plaats vinden. 
Als je echt wil ontvangen wat er mogelijk is, d.m.v. deze sessies, is het tijd om de omstandigheden, of situaties, los te laten die er toe hebben geleid dat je deze klachten hebt gekregen. 
Gun jezelf deze mooie en bijzondere “reset” en vertrouw er op dat deze onbalans weer zal herstellen. 

Afhankelijk van het probleem of klacht, heb je over het algemeen aan 1 tot 3 sessies genoeg. Daarna is het verstandig om je lichaam even de tijd te geven om zich zelf te herstellen. 
Je zou, indien nodig, kunnen overwegen om na een, drie, zes of misschien wel achttien maanden nog eens contact op te nemen. Jij voelt het beste aan wat je nodig hebt, ik niet!  Maar het is niet de bedoeling dat je afhankelijk gaat worden van deze sessies, je kan het nl zelf!
Hoewel iedere sessie bijzonder is, wordt er door mensen die 3sessies nodig hebben, regelmatig aangegeven dat er iets heel bijzonders met ze gebeurt.

 

De reden waarom je een paar sessies meer zou kunnen overwegen is: 

 * indien er zich een nieuwe situatie bij jou voordoet 

  * indien je duidelijke, herkenbare en consistente verbetering hebt gemerkt gedurende de eerste drie afspraken en het erop lijkt dat er, met 
    een of twee sessies meer, te bereiken valt wat je graag wil bereiken. 

Dit is dan een goede reden om een aantal extra sessies te overwegen.
Daarna is het toch weer raadzaam om het lichaam opnieuw de tijd gunnen zichzelf te herstellen.

Met Reconnective Healing hoef je ook nooit regelmatige bezoekjes in te plannen voor een wekelijkse of maandelijkse "onderhouds" beurt!
Wanneer je jouw sessie(s) eenmaal gehad hebt, en jou klacht of probleem is verholpen, is dit eigenlijk voor altijd.
Elke Reconnective Healing beoefenaar, zal ten alle tijden willen voorkomen, dat zijn of haar cliënten, afhankelijk gaan worden van deze Reconnective Healing sessies. 

 

Voor vragen of meer informatie, neem vrijblijvend con tact met me op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.