Fybromyalgie! 8-1-2020

Fybromyalgie!
Ik had al wel iets over een ervaring gehoord, maar ben nu eens goed op het internet gaan zoeken. Ik heb weer heel veel  ervaringen, bij collega's gelezen, en heb er een aantal gevonden die over fibromyalgie gaan.
Er komt nog een keer een blog over de dieperliggende oorzaken van Fybromyalgie, maar ik wil altijd eerst ruim voldoende informatie vinden, voor ik dat ga delen.  Als ik dat niet doe, is er een kans dat ik verkeerde informatie deel en daar heeft niemand iets aan. Maar dat Reconnective healing mensen met deze nare aandoening kan helpen, is inmiddels wel bewezen..

Deze ervaring is van Suzie uit Chicago,
Ze heeft diabetes en fibromyalgie. De reden waarom ze contact opnam voor een sessie, was omdat ze echt eens van haar fysieke uitdagingen af wilde.
Voordat ze aan de eerste sessie begon, wilde ze er echt voor zorgen dat ze me alle problemen vertelde die ze in haar leven had, fysiek, emotioneel en professioneel.
Dit is niet noodzakelijk, maar als iemand dat graag wil, mag dat uiteraard.
Tijdens dat kleine praatje vertelde ik haar over het belang van ontvangen met verwachting en zonder verwachting. Het bijzondere van openstaan voor ontvangen zonder intentie, focus of verlangen ... maar gewoon als een geschenk naar je toe te laten komen.
Ze was daar eigenlijk niet zo overtuigd van, het enige wat ze wilde was dat haar fysieke uitdaging zou verdwijnen. Meer niet!

De hele Reconnectie, of wel "herverbindingsreis"  tijdens deze sessies, was een prachtig proces.
Zoveel transformaties gebeurden er, sessie na sessie ... nieuwe ontdekkingen, een nieuw deel van zichzelf zou van binnen naar buiten bloeien
Aan het einde van deze sessies vertelde ze me dat ze voor het eerst in 5 jaar was ze in staat om een ​​hele wandeling te maken op de promenade in Venice beach zonder te stoppen voor de pijn.
En het grappige is dat ze me vertelde dat het echte wonder van wat deze frequenties haar brachten, niet fysiek eens was.....
Ze zei dat ze voor het eerst in haar leven NEE kon te zeggen, zonder zich schuldig of beschaamd te voelen. Ze begon een diep gevoel van innerlijke vrede te ervaren dat niemand haar kon ontnemen.


                                                                                                      ******

Fibromyalgie is enorm verbeterd na 30 minuten Reconnectieve Healing sessie!

(8 juni 2012 Katrin G.)

Een oudere vrouw met fibromyalgie kwam naar me toe en zei dat ze zoveel pijn had dat ze op de bank moest slapen omringd met kussens. 
Ze had haar elleboog in 2 jaar niet bewogen en een paar maanden daarvoor een operatie aan haar enkel ondergaan en haar rug deed altijd pijn. 
Na een sessie van 45 minuten kwam ze langzaam overeind van de behandel tafel. Ze boog haar elleboog. en zei alleen maar "Wauw,". 
Toen bewoog ze haar enkel rond en weer zei ze "Wauw,"
Toen bewoog ze haar hele lichaam voorzichtig  heen en weer de zelfde "Wauw"reactie!
Na een paar minuten zei ze met een glimlach: "Is dit hoe normale mensen zich voelen?"
Ze vertelde 4 dagen later dat haar leven volledig was veranderd en haar kinderen en echtgenoot het niet konden geloven. "

(Harriet K. via The Reconnection, VS.)

Onderstaande ervaring is van Eric Pearl zelf, toen hij nog zijn praktijk had en RH sessies gaf.
Het is een heel mooi, maar ook wel lang verhaal, maar ik wil het toch erg graag delen, omdat er bij deze mevrouw toch wel wonderbaarlijke dingen gebeurde. 
Misschien geloof je het niet, maar dit is echt niet het enige verhaal waar Eric Pearl, en andere, zulke mooie dingen hebben meegemaakt n.a.v. healing ressies!


"Ik kreeg de diagnose chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie. 
Mijn symptomen waren zo ernstig dat veel van de artsen die me onderzochten, dachten dat ik ook andere complicaties had. Dit leidde tot verschillende soorten pijnstillers. 
Omdat ik allergisch was voor de meeste, schakelden mijn artsen me constant over van het ene medicijn naar het andere.
Ondanks de pijnstillers kon ik meestal niet alleen uit een stoel opstaan. Ik heb zoveel pijn dat ik tot vier keer per nacht naar de douche moest worden gedragen, waar ik onder heet stromend water ging zitten om wat verlichting te krijgen. 

Ik kon mijn kinderen niet eens naar hun oma brengen, wat een korte reis van een uur was. 
In de zeldzame gelegenheid dat ik mezelf dwong om de rit te maken, moest ik daar drie dagen op  bed liggen  totdat ik de kracht kon opbouwen om ons naar huis te rijden. Sommige dagen kon ik een paar uur werken en andere dagen helemaal niet.
Ik begon het gevoel te krijgen dat ik gek werd. Mijn leven was een constante cyclus van pijn en uitputting. Kleine dingen zoals afwassen, eten koken of zelfs gewoon elke ochtend uit bed komen werden grote inspanningen en waren soms onmogelijk. Ik had totaal geen quality time met mijn familie.

Mijn achtjarige zoon zorgde de meeste avonden voor zijn driejarige broer en kookte het avondeten omdat ik niet uit bed kon komen. Als het niet voor mijn gezin was geweest, weet ik niet hoe ik het had kunnen redden. Als ik geen kinderen had gehad, weet ik dat ik een eind aan mijn leven gemaakt zou hebben…
Op een avond toen iedereen in het huis sliep, kon ik de pijn niet meer aan en  slikte ik een handenvol pijnstillers,, gewoon lukraak door elkaar heen. (Ik weet niet zeker hoeveel ik heb genomen, omdat ik me niet precies kan herinneren wat er is gebeurd.)
Ik bevond me later op de badkamervloer brakend, bevend en zwetend. Het voelde alsof mijn lichaam binnenstebuiten werd gekeerd. Op een gegeven moment begon ik te bidden: "Alstublieft God, help mij!!!"
Ik kan zo niet leven, maar ik wil mijn jongens niet achterlaten. Ik had het einde van mijn tolerantie bereikt.
Ik wilde gewoon niet langer meer zo vreselijk ziek zijn, maar ik wist niet waar ik terecht kon voor

hulp.
Ik viel uiteindelijk in slaap op de vloer en werd gewekt door de ochtendzon die door het badkamerraam naar binnen kwam. Ik heb mijn familie niet verteld wat er was gebeurd...

Die dag bleef ik thuis van mijn werk, ik voelde me te ziek en uitgeput. Liggend op de bank, zette ik de tv aan; er was een talkshow. Ik wist niet zeker waarom, maar ik had het gevoel dat ik ernaar moest kijken.
Ene Dr. Eric Pearl en een panel van artsen bespraken hoe zoveel patiënten van Dr. Pearl op bijzondere manier waren genezen van vaak ongeneeselijke aandoeningen.
Een man beschreef hoe hij, na een sessie met Dr. Pearl, het gebruik van zijn been terugkreeg.
Het tv-station toonde zelfs videobeelden en een foto van deze man op verschillende leeftijden voorafgaand aan zijn genezing.
Dr. Pearl legde uit dat de genezingen tot stand worden gebracht door een "Hogere Macht" die naar zijn beste weten door hem heen lijkt te komen.
Ik voelde dat Dr. Pearl de waarheid sprak, dat dit echt was en dat ik hem moest zien.
Ik was zo radeloos dat ik het televisiestation belde en ze me gaven het nummer van zijn kantoor in Los Angeles.

Ik belde op en vroeg de receptioniste of de dokter me in zijn schema kon inpassen. Ik had geen geld voor vliegtickets, de sessies of zelfs een plek om te verblijven. Dus ik belde mijn ouders en vertelde hen wat ik had gezien en hoe opgewonden ik was over het bezoeken van Dr. Pearl. Hoewel ze sceptisch waren, zei mijn moeder dat ze me zouden helpen met de kosten en zei ze dat ik door moest gaan en de afspraak moest maken. 
Mijn moeder besloot met me mee te gaan en zes dagen later zaten we in een vliegtuig op weg naar L.A.
De taxirit van 45 minuten vanaf het vliegveld leek een eeuwigheid. Ik kon nauwelijks wachten om naar die dokter te gaan.
Mijn eerste afspraak was gepland in de middag van 4 april 1995.
Ik zal die dag nooit meer vergeten!

Toen ik Dr. Pearl ontmoette, voelde ik me vanaf het begin op mijn gemak, ik wist dat iets me dat naar hem had gestuurd.
Mijn eerste sessie begon in een rustige kamer met weinig licht en een hele rustgevende sfeer. Tijdens de sessie werd ik echt heel erg ontspannen, maar sliep ik echter niet helemaal. Ik was me duidelijk bewust van beweging in de kamer en geluiden in het buitenkantoor. Het leek wel een soort trance, ik kan het niet anders omschrijven.
Dr. Pearl hield zijn handen boven mijn hoofd en ik voelde een warmte in en rond mijn lichaam. 
Het energieniveau in de kamer was erg intens. Ik ervoer een onverklaarbare en continue beweging van mijn rechterknie. (Ik had die knie een paar jaar geleden tijdens het skiën verwond en het stoorde me altijd.) Mijn handen waren ook constant in beweging...

Op een gegeven moment liet hij me heel even alleen. Ik had een sterk gevoel dat er iemand toch in de kamer was, hoewel ik wist dat hij er niet was. Toen hoorde ik de zachte stem van een vrouw. Ze vertelde me dat haar naam Parsillia was en dat ze mijn beschermengel was.
Parsillia vertelde me dat ik genezen zou worden en hoewel ik nog nooit eerder een engel had gezien of gesproken (althans niet dat ik weet), wist ik dat dit mijn genezing zou zijn. De artsen hadden alles gedaan wat ze konden, maar de aanwezigheid van Parsillia vertelde me dat mijn leven nu opnieuw begon.

Mijn lichaam werd overal intens warm. De meest pijnlijke delen van mijn lichaam werden heet en keerden vervolgens terug naar een geruststellende warmte, waarbij ik me veel beter voelde.

Op een gegeven moment voelde ik Dr. Pearl aan mijn linkerkant staan, maar toen ik mijn ogen opende, realiseerde ik me in eens dat het onmogelijk was, de behandeltafel stond tegen de muur.
Iemand met een zeer geruststellende aanwezigheid had daar gestaan en ik kon, op dat moment, met geen mogelijk bevatten hoe dit nu toch kon.

Mijn tweede sessie, 5 april, was net zo dramatisch. Parsillia kwam weer naar me toe.
Ik vroeg naar de naam van de engel die via Dr. Pearl werkt en zij zei eenvoudig: "Een helende engel". 
Nogmaals, werden verschillende delen van mijn lichaam heet, daarna heerlijk ontspannen en warm. Parsillia herhaalde verschillende keren dat ik genezen werd. 
Ik kwam de sessie uit met een heel licht gevoel in het hoofd.  Mijn lichaam was zo warm dat mijn benen felroze waren, alsof ik net uit een sauna of spa was gestapt. 
Ik had zoveel energie na mijn tweede sessie met Dr. Pearl, dat mijn moeder en ik besloten te gaan winkelen. Plots hoorde ik mijn moeder roepen dat ik rustiger aan moest doen. Dit was een schok voor ons allebei, want gedurende de afgelopen zeven jaar van mijn ziekte was iedereen gedwongen om voor mij langzaam aan te doen.

Bij mijn derde sessie viel ik direct in een lichte slaap, bijna voordat Dr. Pearl de kamer binnenkwam. 
De engel vertelde me dat ze zouden werken aan de oorzaak van mijn hoofdpijn en de scherpe, stekende pijn die ik in mijn hoofd had gehad.
Ze zei dat ze alles zouden genezen. Ik ervaarde warmte, eerst op mijn rechterwang en daarna over mijn hele gezicht, en er werd mij verteld dat ik werd gevuld met liefde, vrede en geduld.

Tijdens mijn vierde, en laatste, sessie vertelden de engelen me dat ik genezen was en geleidelijk andere veranderingen zou opmerken. Ik kreeg berichten voor mijn vader en schoonmoeder.
Ik kreeg ook een aantal prachtige poorten te zien waarvan ik aannam dat die naar de hemel gingen, en zag vormen maar geen gezichten.
Ik hoorde overal om me heen, heel mooi gezang. Ik zag bloemen van kleuren die ik nog nooit eerder had gezien, en geluk overal. 
Ik wist meteen dat iedereen daar een doel had en dat elk een specifieke taak kreeg toegewezen. Mij ​​werd verteld om meer tijd door te brengen met mijn zonen, vooral mijn oudste.

Parsillia zei dat ik contact met haar moest houden. Ze beloofde dat ze er altijd zou zijn voor me.

 

Het is jaren geleden sinds mijn eerste bezoek aan Dr. Pearl en mijn leven verandert nog steeds. Ik heb meer contact gehad met mijn engelen, en ik ben af ​​en toe terug geweest naar Dr. Pearl, gewoon om hem even te bezoeken en op de hoogte te houden van mijn vorderingen
Mijn leven is gelukkig weer normaal – ook vrij snel en vrij volledig.
Ik werk nu fulltime in mijn eigen bedrijf, kom dan elke avond thuis en bereid de familiemaaltijd.

 

Mijn gewicht is normaal en ik oefen dagelijks.
En voor het geval je het je afvraagt, of gewoon voor het geval dat ik niet helemaal duidelijk ben geweest in mijn uitleg, wil ik dat je weet dat ik helemaal genezen ben. Mijn lichaam is niet alleen in remissie; Ik ben volledig genezen!
Wat nog belangrijker is, ik heb mijn eigen leven terug en na al die jaren hebben mijn kinderen hun moeder weer terug!

Al deze ervaringen heb ik uit het Engels vertaald!

Dus heb jij, of ken je iemand met een chronische ziekte, er is hoop.  Wat het jou zal brengen, kan niemand je natuurlijk garanderen, maar hoop op verbetering is er zeer zeker.

Reconnective Healing is een hele mooie aanvulling op reguliere gezondheidszorg. Deze twee werken uitstekend samen.

Heb je  vragen of wil gewoon meer informatie over Reconnective Healing sessies?
Neem vrijblijvend contact met me op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.