Slikken we te veel medicijnen?

Minder medicijnen, kan dat?   ( 26-1-2020)
The Science of Healing, onthult nieuwe ideeën over het ingewikkelde web van factoren die onze gezondheid bepalen. In een  film documentaire " The Living Matrix" wordt er gesproken met een groep zeer toegewijde wetenschappers, psychologen, bio-energetischeonderzoekers en holistische beoefenaars die op een natuurlijke/ holistische wijze genezingspotentieel vinden.

We hebben inmiddels al zoveel jaren, zelfs generaties lang,  op reguliere medicijnen vertrouwd en gesteund, dat we het ons bijna niet kunnen voorstellen dat het ook anders kan. Maar de roep om anders gaat de laatste jaren steeds harder worden.

De "Living Matrix" (https://youtu.be/tDGdakHh5Cg) documentaire is in 2009 gemaakt.

In 2011 is de  documentaire  Psychiatry: The Marketing of Madness: Are We All Insane?  uitgebracht. Het is een bijna 3 uur durende documentaire over het medicijn gebruik in de psychiatrie.  https://www.youtube.com/watch?v=uFkivsEy3CI

Er is ook het document "Murder by injection ". Het is in het Engels en is 204 pagina's lang.  https://archive.org/details/MurderByInjection.EustaceMullins/mode/1up?view=theater

 

In afgelopen, 10 + jaar, zijn er inmiddels vast weer nieuwe ontdekkingen en meer wetenschappelijke bewijzen, hoe we ons lichaam op een veel natuurlijkere wijze kunnen genezen.  Zullen we ooit 100% zonder medicijnen kunnen? De tijd zal het ons leren..
Maar het mag inmiddels wel duidelijk zijn, dat we met heel veel minder medicijnen ons lichaam ook weer gezond kunnen krijgen en vooral kunnen houden.

 

Even een paar feiten!
Het is gebleken dat er in Nederland, gemiddeld 1200 patiënten overlijden door medicatiefouten!!
https://myprivacy.dpgmedia.net/?siteKey=PUBX2BuuZfEPJ6vF&callbackUrl=https://www.volkskrant.nl/privacy-wall/accept?redirectUri=%2fnieuws-achtergrond%2fzorgen-miljoenen-fouten-in-huisartsrecepten-voor-1200-doden-per-jaar%7eb72a7cf3f%2f%3freferer%3dhttps%253A%252F%252Fwww.google.com%252F

Er zijn sterke vermoedens dat ongeveer, elke 2 dagen, zo’n 500 mensen in de VS overlijden door medische fouten!
 (https://www.sciencealert.com/no-500-people-don-t-die-in-the-us-every-two-days-due-to-medical-error )

 

Dat voorgeschreven medicijnen dodelijker zijn dan auto ongelukken, wapens en zelfmoord!
(https://www.thedailybeast.com/prescriptions-drugs-more-deadly-than-car-accidents-guns-and-suicide)

 

Medische missers inmiddels de op 3 na grootste doodsoorzaak is!
(https://www.cnbc.com/2018/02/22/medical-errors-third-leading-cause-of-death-in-america.html)

 

Deze cijfers liegen er niet om!

De documentaire "The Living Martix" ( https://www.youtube.com/watch?v=tDGdakHh5Cg) brengt academische en onafhankelijke onderzoekers, praktijkmensen en wetenschapsjournalisten samen, wiens werk wetenschappelijk bewijs onthult dat energie- en informatievelden, dus niet genetica, onze gezondheid en welzijn beheersen.

Deze onafhankelijke, internationaal bekende onderzoekers zijn o.a. ; 

* Dr. Bruce Lipton celbioloog en voormalig professor Stanford University; 

* Lynne McTaggart auteur van het boek Zero Point Field (nulpuntveld)

* Dr. Edgar Mitchell voormalige Amerikaanse astronaut.

* Marylin Schilz, James L. Oschman, Peter Fraser, Rollon McCraty en

* Dr. Eric Pear van Reconnective Healing)

 

Via persoonlijke interviews en gedramatiseerde videovignetten die de verhalen documenteren van mensen die herstelden van chronische ziekten - waaronder een vijfjarige jongen geboren met hersenverlamming, een osteopathische arts met een hersentumor en een huisvrouw bedlegerig met chronisch vermoeidheidssyndroom - De film toont de effectiviteit van bio-energetische geneeskunde waar traditionele geneeskunde niet is geslaagd.

Ziek zijn betekend eigenlijk dat er een niet gestructureerde hoeveelheid informatie in ons lichaam is. Zodra deze informatie weer structuur heeft, geneest ons lichaam weer.
Het is dus heel erg belangrijk dat onze eigen helingscapaciteit in balans "is, wordt gebracht en vooral gehouden.
Veel medische technieken, die heel succesvol zijn, kan ons eigen lichaam allemaal zelf, zodra ze hun eigen energie weer begrijpen. Alleen dat heeft vaak wat meer tijd nodig!
En die tijd hebben we tegenwoordig niet meer, of willen we niet hebben! Het moet allemaal zo snel mogelijk, het liefst natuurlijk à la minuut!

De kracht en goede resultaten, van Homeopathie zijn inmiddels wel bekend en ook bewezen. Steeds meer mensen vertrouwen reguliere medicijnen niet meer zo erg en willen meer gebruik gaan maken van homeopatie  of alternatieve geneeswijzen
Helaas wil de Pharmaceutische industrie ons daar zo ver mogelijk van weg houden! 
 Het is in de afgelopen jaren denk ik wel aardig duidelijk geworden waarom!

Follow the money! “

Reconnective Healing is ook een natuurlijke en Holistische manier om ons lichaam weer terug in zijn/haar natuurlijke staat te brengen.

 

                                                              "HEALING IS NOT ABOUT FIXING WHAT IS WRONG WITH YOU, 
                                                                                    BUT ABOUT WHAT IS RIGHT WITH YOU!"

                                    Voor meer informatie over Reconnective Healing sessies. Neem geheel vrijblijvend contact met me op.
                                                                             https://www.reconnectivehealingbilthoven.nl/contact

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.