Reconnective healing op afstand.

blog over reconnective healing sessies op afstand door, Reconnective healing Bilthoven

Reconnective healing op afstand!
Is een sessie op afstand wel effectief?
Ja hoor, energie kent namelijk geen grenzen en afstanden, het is dus net zo effectief als voor een sessie naar mij toe komt.

Er zijn natuurlijk ook diverse voordelen als de sessie op afstand gegeven word.

* Je blijft in je eigen vertrouwde omgeving. Dit bespaart je reistijd , zeker als je van
   verder weg komt.
* Reconnective Healing frequenties zijn niet tijd en plaatsgebonden en daarom dus altijd en overal inzetbaar. Ik kan zelfs iemand aan de
    andere kant van de wereld een Reconnective healing sessie geven, wat ik regelmatig doe, het maakt echt helemaal niks uit.
* Om een healing te ontvangen hoef ik iemand niet te kennen. Ik kan zelfs een familie
    lid of bekende van jou een sessie geven, zonder dat ik de naam weet. Het effect blijft het zelfde!
* Een afstand healing sessie is heel flexibel in te plannen. Dit kan overdag, 's avonds of op een zaterdag ochtend of middag, als dit toevallig
   een keer  beter uitkomt.
* Na afloop van de sessie geef ik iemand altijd rustig de tijd om nog even te blijven liggen, maar als je thuis bent, kun je echt net zo lang
    blijven liggen als jij het prettig vind.

Is echt alles te genezen met behulp van Reconnective healing?

Die garantie zal ik  ook nooit  kunnen geven, dat zal een arts helaas ook niet altijd kunnen..
Reconnective healing is geen behandeling van een fysieke klacht, zoals we dat normaal gewend zijn. Het werken met frequenties is niet te vergelijken met reguliere zorg, het isnl.  een samen spel tussen jouw energetische lichaam en de frequenties uit het universum.
Tijdens een sessie zoeken de frequenties de onbalans op in jouw lichaam en zorgen ervoor dat de lagere frequenties weer afgestemd worden op de gezonde  frequenties. Deze onbalans zorgde er namelijk voor dat er klachten zijn gekomen.
Je komt bijvoorbeeld met een fysieke klacht voor een Reconnective healing sessie, maar het dieperliggende probleem is bijna altijd een onverwerkte e/of opgeslagen emotie.

Het bijzondere aan deze sessies is, dat je ontvangt wat jij op dat moment het meeste nodig hebt. Het gevolg van het ontvangen van deze frequenties is dat jouw klachten, negen van de tien keer, zullen verdwijnen.
Nogmaals, een 100% garantie dat alle klachten zullen verdwijnen, zal ik helaas  nooit kunnen geven. Misschien heb je meer dan een sessie nodig, misschien heb je eerst nog een andere, mentale, heling nodig voor de klachten zullen verdwijnen. Het zou dus kunnen zijn dat jij  , spiritueel gezien, er nog niet aan toe bent om van jouw specifieke klacht af te komen.  Misschien is er zelfs nog een levensles die jij mag leren, dat weet ik dus niet.

 

Hoe werkt een afstand sessie van Reconnective healing?
Zorg dat je echt kan ontspannen tijdens de sessie en het zo rustig mogelijk is in de kamer waar jij de energie graag wil ontvangen. Als je alleen bent kun je bijvoorbeeld op de bank in de kamer gaan liggen. In een gezin met kinderen is dit wat lastiger, dan is het waarschijnlijk handiger om naar de slaapkamer te gaan en op je bed te gaan liggen..
Als je op de bank ligt, zet dan te tv uit! Dit zal je te veel af kunnen leiden waardoor je toch net niet de ontspanning zal kunnen krijgen als het lekker rustig is. Heel rustig ontspannen (meditatie) muziek, op de achtergrond, is geen bezwaar. Zet het volume wel zacht, zodat je het alleen een vaag achtergrond geluid is.
Zachte muziek kan je nl. helpen als je iemand bent wiens gedachte snel afdwalen naar bijvoorbeeld boodschappen die je nog moet doen, of een afspraak die je beslist niet mag vergeten. De muziek helpt dan om je daar dan om daar even op te concentreren en de gedachten voor het  boodschappen lijstje je even op  pauze te zetten. Die gedachte mag er best even zijn hoor, maar blijf niet in die gedacht hangen.
Zorg ook dat je het niet koud kan krijgen, dus een dekentje over je heen, of vlak naast je, is misschien wel handig.

Moet ik altijd liggen tijdens een sessie? 
Nee, dit is geen must!  Je mag ook in een gemakkelijke stoel zitten, als je dat prettiger vind.

Als we een dag en tijd hebben afgesproken stuur ik  zo’n 15 minuten voor de aanvang van de sessie, een kort SMS of Whatsapp bericht,
dan heb jij nog even rustig de tijd om je voor te bereiden op de sessie.
Vooraf gaande aan de sessie, hebben we al afgesproken hoe we na afloop weer even contact met elkaar hebben, dit om te kijken wat jij ervaren hebt.  Op het afgesproken tijdstip stel ik me 30 tot 40 minuten open om de helende frequenties te mogen ontvangen voor jou.
Je kan tijdens een sessie diverse dingen voelen, maar soms ook bijna tot helemaal niks. Dit wil niet zeggen dat er niks gebeurd is.
Toen ik tijdens mijn opleiding deze energie mocht ontvangen, voel ik zelf ook weinig. Maar als ik het voor iemand anders, des te meer!

Zijn deze sessies alleen voor volwassenen geschikt?

Deze sessies zijn niet alleen voor volwassenen, het kan ook prima ingezet worden voor kinderen en (huis)dieren.
Opgroeiende kinderen maak veel veranderingendoor  in hun leven en het ene kind kan daar beter mee uit de voeten dan het andere kind. Zeker kinderen die hoog gevoelig zijn (HSP) kunnen daar nog wel eens mee worstelen.

Dit is een link naar een site met veel informatie over kinderen die hoog gevoelig (HSP) zijn.
https://www.lihsk.nl/?gclid=Cj0KCQjw4cOEBhDMARIsAA3XDRhXwKaHaHOIsnbwQjtmcPcCQrcGlKMY_3Opj_lFnEVQzLZ8bBmKTXcaAtNeEALw_wcB

 

Als kinderen nog vrij jong zijn, kan een afstand sessie voor hun erg prettig zijn. Ze kunnen fijn in hun eigen omgeving blijven en jonge kinderen hoeven niet perse stil op een bank of bed te liggen. Zei kunnen rustig een boek lezen of aan tafel iets kleuren of een puzzel maken of een verhaal voorgelezen krijgen. Als ouder zit je er gewoon rustig bij en zolang het kind maar niet druk gaat rennen of andere intensieve fysieke activiteit dingen gaat doen is het prima. Kinderen (maar ook dieren) zijn veel ontvankelijker voor deze frequenties dan wij volwassenen.

Zijn deze sessies alleen geschikt voor al bestaande klachten of problemen?

Nee hoor gelukkig niet!
Zie jij, of een van je kinderen, enorm op tegen bijvoorbeeld een tandarts bezoek of een ziekenhuis onderzoek, dan kan Reconnective healing een hele goede ondersteuning zijn om de daarbij behorende spanning beter onder controle te krijgen. Dit kan zelfs tijdens de behandeling plaats vinden. Als ik weet hoe laat die zal plaats vinden, werkt het verder het zelfde als alle andere sessies.
Dit geld ook voor een andere, misschien operatieve ingreep, die moet plaats vinden. Meestal bespoedigd dit ook nog eens het herstel na de operatie na de ingreep.|

Zoals je kunt lezen is Reconnective healing, als ondersteuning, voor heel veel in te zetten.
Vind je het prettiger om visueel contact te hebben, tijdens een sessie, is dat altijd te regelen!

Afstand sessies moeten altijd vooraf betaald worden. Dat kan met een gewone overschrijving of met een Tikkie.

Mochten er naar aanleiding van dit blog nog vragen zijn, neem dan gerust even contact met me op!

Rating: 1 ster
1 stem