Astma 17-4-2019

Astma 
Emotionele/ metafysische oorzaken astma.
Bij elk mens en dier  zorgt de luchtpijp voor het vervoer van de lucht in en uit de longen. Wanneer iemand aan astma lijdt is dit ontstoken en is dit  de oorzaak van de ademhalingsmoeilijkheden. Hierdoor krijgt men het benauwd en snakt als het ware naar adem.

De meest frequente symptomen van astma zijn:

*Gebrek aan lucht,
* Piepende ademhaling,
* Irriterende hoest
* Strakheid van de borst
* Moeilijkheden die functioneren in dagelijkse activiteiten
* Overmatige vermoeidheid.

De fysieke vernauwingen in de luchtpijp en longen die door deze ziekte zijn gecreëerd, hebben ook een aanzienlijke invloed op het operationele systeem van de subtiele lichamen.
Omdat de primaire bron van de inname van lucht afkomstig is van de Pranische deeltjes  (https://www.worldpranichealing.com/nl/energy/what-is-pranic-energy/ ) in de lucht die we inademen.

Dit is dus de meest belangrijke oorzaak van astma.

De gebrekkige opname van deze cruciale energiebron in ons lichaam wordt voornamelijk veroorzaakt door
psychosomatische redenen, die blokkades genereren die in de loop van de tijd kunnen worden geïdentificeerd als energetische karmische obstructies.

Een persoon ontwikkelt astmatische symptomen wanneer hij / zij problemen heeft met het omgaan met hun emoties en het externaliseren van hun meningen en gevoelens. Het is niet ongebruikelijk dat deze ziel tijdens het evolutionaire proces een diepgaande traumatische emotionele of fysieke schok heeft ervaren, die automatisch, gebaseerd op eerdere ervaringen, de ziel ertoe neigt om hun vermogens te onderdrukken om hun gevoelens tot op het punt van verstikking te uiten.
Liefde is een deel van de ziel zelf, en het is van dezelfde aard als de hemelse ademhaling van de atmosfeer van het paradijs.
~ Victor Hugo~

De longen zijn de energetische hoekpunten die verantwoordelijk zijn voor het bewaren van de emotionele herinneringen van alle expressieve ervaringen van de reis van de ziel, onze ziel..
Daarom is haar onvermogen of virtueel onvermogen om vitale energie te verwerken in het hele stelsel van lichamen afkomstig van de noodzaak om geaccepteerd te worden, van de zelfopgelegde druk om haar eigen emotionele behoeften in te dammen.

Een van de  oorzaken van astma is een diepe, representatieve schreeuw van een ziel om van gehouden te worden en verzorgd te worden.
In het onderbewustzijn is er de behoefte om zichzelf te uiten als sterker dan ze in werkelijkheid zijn en om hun verstandelijke kant te verbergen, omdat ze overtuigd zijn door de trekken van hun Ego's.
Die gevoeligheid is de bron van al hun lijden en uiteindelijk de reden dat ze alle traumatische ervaringen ondergaan waarmee ze te maken hebben gehad.

Een andere oorzaak van astma is de inherente behoefte om de externe situaties van het leven onder controle te houden. In dit specifieke geval kan de ziel extreme moeilijkheden hebben bij het omgaan met grenzen, grenzen, voor zichzelf of voor anderen.
Hun behoefte om situaties onder controle te houden om zich met hun persoonlijkheidsprogramma te manifesteren, drijft vaak het fysieke lichaam naar een niveau van een veel te hoge druk voor je zelf op te leggen en de daarbij behorende stress die zeer gewelddadige bijwerkingen in hun ademhalingspatronen kunnen veroorzaken.

En nog een andere oorzaak kan komen van het gevoel in dit leven afgewezen te zijn door hun moeder en vader, en dit gevoel kan heel goed worden waargenomen sinds het leven in de baarmoeder, vóór de eigenlijke geboorte. 

 

Bij klachten, neem altijd eerst contact op met de huisarts.
Reconnective Healing is een mooie ondersteuning om de dieperliggende problemen aan te pakken.  Zie het als een tijdelijke helpende hand die word uitgestoken.

 

Voor vragen of meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact met me op

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.