Hartproblemen 28-5-2019

Hartproblemen!
Je hart chakra is een brug tussen de lagere en hogere chakra's die het manifest met het spirituele integreert. Dit chakra beïnvloedt rechtstreeks de longen, het hart, de armen, de borst en de handen. 
Wanneer er een verkeerde balans, hoge of lage bloeddruk, slechte circulatie en andere long- en, kunnen er hartaandoeningen optreden.
Vermijden van je eigen problemen ten gunste van het focussen op zaken waarover je geen controle hebt, kan o.a. leiden tot hartziekten.
Bovendien, als je hartproblemen hebt, heb je vaak de neiging om alles ter harte te nemen of de dingen te serieus te nemen. 

 

Wat betekend dit?
Je staat de juiste stroom in je leven niet toe. Of dit nu de stroom van liefde, ideeën, of van je levensvocht (bloed), dat maakt niet uit.
Focussen op materiële aspecten van het leven, terwijl je er niet van kan genieten, zou kunnen leiden tot een hartaanval.
Een onregelmatige hartslag kan aantonen dat iemand het heel moeilijk vind, of slecht in staat is, om een vast/ opgelegde routine of schema te volgen.
Andere oorzaken kunnen zijn: het onvoldoende kunnen omgaan met problemen door boosheid, gebrek aan vreugde of gebrek aan liefde.
Hart- en vaatziekten bij kinderen kunnen een weerspiegeling zijn van emotionele problemen binnen het gezin.

 

Ongezond leven blokkeert de slagaders.
Dit gaat dus niet alleen over hoe  je eet maar ook hoe je met emoties omgaat.
Het is dus een combinatie van: hoe behandel je jezelf, hoe voed je jezelf emotioneel maar ook met gezonde voeding. En ook niet onbelangrijk, hoe geef je aandacht of liefde? "
Je aderen zijn net als de gootsteen afvoer, als je slordig omgaat met het sanitair, en je gooit daar alleen troep in, dan raakt de boel verstopt! Je lichaam houdt het niet vol.
Ook zeer belangrijk ik hoe je met een tijdmanagementschema omgaat zodat je voldoende de
down- time krijgt; dus minder stress. En dan is het ook nog hoe je kiest hoe om te gaan met de gedachten, percepties, oordelen en emoties van andere mensen.

 

Socialmedia
Online platforms (Facebook enz) en daar alle gedeelde informatie volgen is tegenwoordig ook best een dingetje om eens naar te kijken.
We “bemoeien” ons niet alleen met met ons eigen leven, maar ook met het leven van een paar honderd + andere mensen.
Over de jaren heen verzamelt en bundelt deze energie zich in je lichaam en kan het hart verstikken, of... het heeft gewoon rustig stroom van energie om het hart te laten functioneren.  Hoe zit dat bij jou?
Hartritmestoornissen zijn heel vaak een aanwijzing voor emotionele stress en disfunctie die we zelf hebt gecreëerd.

 

Spirituele betekenis van een beroerte.
Een beroerte wordt veroorzaakt door een kapotte slagader die in bepaalde delen van de hersenen tot een bloeding leidt.
Het is dus goed mogelijk dat door een te hoge spanning binnen de familie of professionele omgeving. Dit hoopt zich op tot het uiteindelijk vrij komt d.m.v. een uitbarsting. Deze uitbarsting staat symbool voor alle pijnen die je in jou levens situaties ervaart.
Dit ongeacht waar de beroerte zich in de hersenen voordoet. Aan de linkerkant is rationeel, het rechter deel is intuïtief.
Het is dus een noodzaak om deze boodschap te identificeren die je lichaam uitdraagt. Daarna leren om de  vrede met jezelf te herstellen en als 2e weer fysiek weer herstellen.

 

Spirituele betekenis van hartritmestoornis
Hartritmestoornissen zijn een aanwijzing voor emotionele stress en disfunctie die je vaak zelf hebt gecreëerd. Er is overduidelijk iets uit balans! Ongeacht de oorzaak van deze aandoening, probeer het bewust in je leven te integreren.

Als je regelmatig of veel stress ervaart, is het zaak om echt regelmatig even wat tijd voor jezelf te maken. Mediteren, wandelen, een boek lezen, het maakt niet uit, zolang je maar even uit dat dagelijkse gehaast weg kan zijn. Neem de die rustpunten niet, gaat ons lichaam protesteren en vaak op een manier die we niet leuk vinden,,

Ben je iemand die het werken met affirmaties prettig vind, dan heb ik er hier een paar voor je
"Mijn hart klopt op het ritme van liefde."
"Ik ben vol liefde."
"Ik ben omringd door liefde en alles is perfect."
"Ik breng vreugde terug in mijn hart, mijn hart is gezond”
"Door 100% van mezelf te houden, kan ik ook vaker nee zeggen terwijl ik ze toch lief heb."

Graag wil ik benadrukken dat ik geen arts ben en dat ik alle informatie uit gerenommeerde bronnen heb gehaald en daar een samenvatting van heb geschreven.
Hoewel ik er wel achter sta, zijn deze beweringen dus niet van mij, en kan hiervoor ook niet aansprakelijk worden gehouden. 

Bij stress en andere spanningen, die dus ook hartklachten kunne veroorzaken, kunnen Reconnective healing sessies een hele goede ondersteuni
ng zijn om te ontspannen en daardoor volgt er ook weer herstel van het lichaam.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.