Ogen en oog problemen! 10-9-2019

Ogen en oog problemen
Onze ogen zijn de verbinding tussen lichaam en geest? De ogen vertegenwoordigen je vermogen om het leven duidelijk te zien voor wat het is, in het heden, zonder een besmette perceptie van gebeurtenissen in het verleden of in de toekomst. Het functioneren van de ogen geeft aan waar we ons in het leven op concentreren. Goed functionerende ogen tonen een evenwichtig en duidelijk perspectief van wat ons op elk moment wordt gepresenteerd.

Kleurenblindheid
Je ziet niet de balans van de realiteit - goed en slecht, zoet en zuur, licht en donker. Je mag leren vrede te hebben met een evenwichtig perspectief en het leven zien voor al zijn diversiteit.

Staar
Je ziet geen toekomst voor jezelf omdat je je kennis of vaardigheden niet deelt om vooruitgang te boeken. Je mag leren contact te maken met je hart om te bepalen wat je in je toekomst wilt en het "grotere plaatje" van het leven te zien. 
Begin met het geven aan anderen en het opnemen van nieuwe informatie die je hernieuwde inspiratie en ideeën voor je toekomst zal geven.

 

Wallen onder de ogen
Je sluit je af voor je gepassioneerde gevoelens, zodat je niet de wens hebt om je gaven en je wijsheid te delen. Als gevolg hiervan voel je je uitgeput en belast door het leven in plaats van opgeheven en geïnspireerd. Je mag jezelf afvragen 'hoe zou ik me voelen ik me als ik kan delen wat ik de mensen om me heen te geven/ leren heb?

Ooginfectie
Andere namen: bindvliesontsteking of Iritis (dit laatste is een ontsteking van de iris of het regenboogvlies van het oog )

Je krijgt geen, of onvoldoende, inzicht in je levenssituatie omdat je perspectief uit balans is geraakt. 
Je kijkt buiten jezelf voor de redenen achter je situatie in plaats van je intuïtie te gebruiken om het op te lossen. Dit voorkomt dat je leert van het leven het verleden achter je te kunnen  laten. 
Je mag je gaan concentreren op de positieve aspecten en op wat je mag leren, zodat je vanuit een evenwichtig perspectief kunt werken.

 

Rood (ontstoken) oog
"Gelijk en rechtvaardigheid." Men is verwikkeld in overweldigende gevoelens van vernedering, woede en frustratie. Men wil of kan niet zien wat er om hen heen gebeurt. Onder deze benadering ligt een diep verontrustende vraag naar eigenwaarde. Deze mensen zijn soms het product van een foutieve opvoeding en/ of veroordelende ouders.

RECHTS: "Verbolgen." Ze hebben veel woede over de toestand van de wereld.

LINKS: "Het beu zijn." Ze zijn woedend over hoe ze door de wereld worden behandeld.

 

Oogproblemen bij kinderen
Ze zijn geschokt over wat er in hun familie gebeurt.
"Ik wil het niet weten!"
Ze zijn bang voor medeplichtigheid of de enorme nasleep, en ze hebben de neiging om hun verbeelding te gebruiken om het worst-case scenario situatie op te roepen. Ze willen niet zien wat er gaande is in het gezin en in hun leven, omdat het te overweldigend voor hen is.
Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer er chronische ziektes of andere factoren met heel veel spanningen in de familie plaatsvind.

Het laatste aspect dat mag worden genoemd, is de familiedynamiek.

Waarom lijdt het kind aan dissociatie?

Dit komt voor als de ouders niet in staat zijn om de behoefte aan verbinding in het kind te vervullen.

Waar zijn de behoeften van het kind in gevaar gebracht?

Wat heeft het kind nodig om dit natuurlijke verlangen te realiseren om zo hun eigen oculaire blokkade op te lossen?

Verbinding door de ogen begint al bij de geboorte.

Gezonde baby's die in een serene, ontspannen omgeving worden geboren zullen op zoek gaan naar hun moeder, naar de borst van mamma kruipen en aan zich aan de borst vast klemmen; oogcontact maken vanaf bijna het 1e moment na de geboorte.

Huid tegen huid contact en warmte en de manier waarop onze moeder die blik van verbondenheid terugkeert, wordt de basis voor een gezond leven van veiligheid en liefde.

Als mamma zich afwendt met gevoelens van angsten onzekerheid. Of ze wordt overspoeld met andere grote verantwoordelijkheden, dan voelt ze emotioneel niet , of onvoldoende, beschikbaar voor de baby.
Dit is dus duidelijk een uitwisseling van energie die de baby wel voelt maar niet begrijpt.

 

Alle informatie hier boven is informatie die ik op het internet gevonden heb en waar ik me gevoelsmatig in kan vinden.
Is alle informatie altijd 100% op jouw situatie van toepassing, mogelijk niet. Er kunnen altijd andere omstandigheden zijn waardoor je kwalen en ziektes oploopt.
Gebruik dus altijd een gezond verstand en ga bij twijfel, of acute problemen, altijd eerst naar je huisarts.
Deze informatie is er om over na te denken en te kijken of daar misschien de bron van jouw problemen zou kunnen liggen, met als doel dat je ze op een natuurlijk mogelijke manier kunt verhelpen en/of voorkomen.


Een energie healing kan je uiteraard heel goed helpen en/ of de reguliere geneeswijzen te ondersteunen en of bespoedigen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.