Sportprestatie verbeteren!  27-10-2019

Sportprestatie verbeteren!   
Recconnective healing kan je helpen!
Atleten en top sporters worden meestal gezien als het toppunt van een goede gezondheid. Het is een feit dat door vele jaren van grote inspanningen in de sport, atleten fysiek, psychologisch en emotioneel onder enorme druk kunnen komen te staan. 
Atleten en top sporters lijden vaak mentaal omdat ze regelmatig, soms veel, blessures oplopen.  Gedurende jaren van uitputtende trainingen en competitie, zullen atleten dus herhaaldelijk extra druk uitoefenen op reeds verzwakte delen van hun lichaam. 
Het is dus niet ongebruikelijk dat ze een redelijke daling van hun energieniveau kunnen ervaren. Dit kan ernstige en zelfs schadelijke gevolgen hebben voor hun gezondheid.

Reconnective Healing heeft in de afgelopen jaren (sinds 1995) effectieve en nuttige hulp aan sporters geboden omdat het een holistische kijk op het lichaam heeft. Er worden tijdens een, of meerdere, sessie een reeks veranderingen in het organisme in gang zet, waarbij de meest gunstige reeks curatieve middelen voor elke persoon afzonderlijk wordt toegepast.
Na lange en soms zeer pijnlijke medische behandelingen, die af en toe ook tot mislukking leiden, worden chirurgische operaties dan als enige oplossing of redmiddel gepresenteerd.

Een Reconnective Healing behandelaar raad sporters vaak aan om eerst nog eens op een andere, holistische manier, het genezingsproces te starten voordat ze onder het mes gaan. Reconnective Healing is altijd 100% veilig en pijnloos!
In het geval dat een operatie echt onvermijdelijk blijkt te zijn zal het genezingsproces, dat door een R.H. sessies wordt geïnitieerd, alleen al nuttig zijn om een beter postoperatief resultaat en gemakkelijker en sneller herstel te bereiken!


Wanneer het lichaam tijdens een sessie hogere frequentie bereikt, slaagt het erin om trauma's, ontstekingen, verwondingen, verrekkingen zelf te overwinnen. 

Zodra de vibratie van de energie wordt verhoogd en de stroom ervan verbetert, begint het lichaam snel en grotendeels pijnloos te genezen. 
Een cliënt loopt op geen enkel risico tijdens dit proces, terwijl de uitkomst ervan vaak volledig en een vrij snel herstel kan zijn. Het resultaat kan mogelijk zelfs veel beter zijn dan waarop men had gehoopt.

 

De frequenties die geactiveerd worden bij een Reconnective Healing sessie, zijn er altijd op gericht om ons hoogste potentieel te realiseren.
Dus zelfs atleten die in uitstekende conditie zijn, krijgen nieuwe kracht en uithoudingsvermogen en bereiken daardoor betere resultaten.
Wat betreft een meer persoonlijk potentieel; 
Men hoeft echt niet gewond of ziek te zijn om gebruik te maken van sessies van Reconnective Healing om wilskracht, uithoudingsvermogen, kalmte, mentale en fysieke kracht, concentratie, coördinatie en andere waardevolle vaardigheden te verbeteren. Deze sessie zijn voor iedereen geschikt!

Atleten zijn altijd zeer toegewijd en wereldwijd groeit aantal atleten dat van R.H. sessies gebruik willen maken. Atleten worden zich tegenwoordig meer en meer bewust van hun eigen energielichaam.
Tijdens trainingen leren atleten heel veel over zich zelf, vooral dat ze goed naar hun lichaam moeten luisteren. Ze weten precies hoe het voelt wanneer hun energie wordt geactiveerd en hoe hun lichaam werkt wanneer het "overloopt "van energie. 
Ze leren uiteraard ook heel goed aan voelen wanneer dat niet het geval is!
Om deze reden, en ook door andere vormen van alternatieve geneeskunde, wenden sporters zich de laatste jaren steeds meer tot alternatieve vormen van genezing.
Reconnectieve Healing is daar dus een van.

 

Resultaten:
De effecten van de Reconnective Healing op de atleten en hun energieniveau waren "enorm significant", aldus Dr Korotkov. (adjunct-directeur van het Federaal Instituut voor Fysische Cultuur van Sint-Petersburg)
Elk van de atleten en testpersonen ervoer een significante verhoging van hun energieniveau, met een gemiddelde toename van 22% of meer. De atleten meldden dat ze de frequenties en de voordelen die ze in hun lichaam hadden, duidelijk konden voelen.
Een atleet met een recent gebroken beenblessure, die alleen met moeite en op krukken kon lopen, was in staat om na het experiment van twee sessies, van de tafel te komen en zelfstandig te lopen met weinig pijn.  Zijn arts, die aanwezig was tijdens het experiment, heeft bij de atleet de volgende dag, opnieuw een röntgenfoto gemaakt, en was verbluft om te zien dat de ernstige botbreuk op de een of andere manier nu een lichte verstuiking was geworden.

Opmerkingen: 
Dr. Korotkov zei: "De resultaten waren echt heel sterk zichtbaar en totaal anders dan al het andere dat hij in zijn uitgebreide bio-energetische onderzoek had gezien.

Bij ernstige blessures neem uiteraard altijd eerst contact op met je eigen huisarts!
Een Reconnective Healing sessie is een hele mooie aanvulling op de diagnose en eventuele behandeling van een reguliere arts

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.