Griep!  Wat wil jouw lichaam je vertellen? 10-3-2020

Griep!  Wat wil jouw lichaam je vertellen?
Griep, we hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad! Het immuunsysteem, de belangrijkste verdedigingslinie van het lichaam tegen ziekten, heeft de kritische verantwoordelijkheid om zelf-afgeleide eiwitten te onderscheiden van die van indringers zoals virussen en bacteriën.  Auto-immuunziekten ontstaan ​​wanneer het immuunsysteem van een persoon dat kritische onderscheid niet maakt en ten onrechte een normaal weefsel aanvalt ...

Waarom is ons immuunsysteem de ene keer wel sterk genoeg en de ander keer niet?
Je hebt, ondanks alle regels om voldoende slaap en rust te krijgen en gezonde voeding te eten,  toch die akelige griep gekregen!
Vraag je jezelf misschien wel eens af waarom ons immuunsysteem er niet in slaagt om dat kritische onderscheid te maken?
Er zijn aanwijzingen dat genetica hierin een potentiële rol speelt, dus misschien zijn sommigen van ons geboren met een genetische aanleg.

Wat is de dieperliggende reden van griep?
Koorts, pijntjes, rillingen en vermoeidheid dwingen ons om te ontspannen en toe te staan om onszelf eens een tijdje te isoleren en los te koppelen van ons dagelijks doen en laten.....

Over het algemeen infecteren de virussen die verkoudheid en griep veroorzaken vooral je zwakste cellen!
C
ellen die al zijn belast met overtollige afvalproducten en toxines, laten waarschijnlijk virussen infecteren.
Dit zijn cellen die je toch kwijt wilt, om vervangen te worden door nieuwe en gezonde cellen.
Daarom is het uiteindelijk een van de snelste en natuurlijke manieren van het lichaam om zichzelf te reinigen van defecte en beschadigde cellen, die veel langer zouden  duren zonder  ziek te worden!
Afgezien van cellulaire transformatie, is ziek worden de manier van ons lichaam om ons te vertellen om rustiger aan te doen en meer tijd te maken voor zelfzorg.
We spannen ons te vaak in door veel te veel verplichtingen aan te gaan, i.p.v. om  gezond te leven en gezonde voeding en de kans te geven ons lichaam te laten herstellen. De tijd nemen om te genezen is een gelegenheid om schadelijke katalysatoren in ons leven te overwegen en veranderingen te formuleren om ons eigen welzijn te verbeteren.

 

Virussen krijg je door jezelf verlaten! .
Met andere woorden, ze komen binnen en hangen rond als we niet letten op de gezondheid van ons lichaam of ons emotionele en mentale welzijn. We checken als het ware uit, door niet voor onszelf te zorgen en de virussen kunnen dan zonder probleem inchecken.
Virussen kunnen binnendringen als je jezelf uitput door stress, een slecht dieet en onvoldoende zuurstofvoorziening van je cellen.
Je zou het kunnen zien als het creëren van een interne omgeving die beter geschikt is voor de virussen dan voor je gezondheid.

 

De vraag die je jezelf misschien wilt stellen om toegang te krijgen tot de metafysische betekenis achter een virale ziekte is: "Wat zorgt ervoor dat je jezelf verlaat?" 

Bedenk nu dat verlatenheid optreedt wanneer je je op een of andere manier verslagen voelt of jezelf te veel pushed omdat je je niet waardig voelt. 

Je hebt je vermogen om een evenwichtig, gelukkig leven te creëren  opgegeven, omdat je diep van binnen niet gelooft dat dit mogelijk is. 
Hoogstwaarschijnlijk heb je goede redenen voor dat geloof, en als je wilt genezen, moet je compassie voor jezelf en de oorsprong van je waarnemingen vinden, zodat onwaardigheid eindelijk tot rust kan worden gebracht en waardigheid een plaats zal vinden.
Er is een enorme zelfbewustzijn en zelf liefde nodig om je veilig te voelen in de aanwezigheid van virussen, en je zult je ook waardig moeten voelen voor die zelf liefde! 

Door zo gezond mogelijk en stress vrij te leven, kun je er al voor zorgen dat je immuunsysteem in balans
blijft.
Bij ernstige klachten of echt zeer hoge koorts, neem altijd contact op met je huisarts! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.